DemonDurden Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 83 8 Mart 2022 #21 Muhammed Nabi Oğuz dedi: Katılıyorum NT Lite sistemler bile çoğu yerde sıkıntı çıkartıyor. Hem kurulum yaparken sistem kendi kendine en stabil vaziyette çalışmaya özen gösteriyor. Orijinal hepsinden iyidir. Temiz kurulum öneririm. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağolun inşallah sorunum çözülür
Muhammed Nabi Oğuz dedi: Katılıyorum NT Lite sistemler bile çoğu yerde sıkıntı çıkartıyor. Hem kurulum yaparken sistem kendi kendine en stabil vaziyette çalışmaya özen gösteriyor. Orijinal hepsinden iyidir. Temiz kurulum öneririm. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağolun inşallah sorunum çözülür
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #22 Hououin Kyouma dedi: Sende olmadı diye önermeye bırakmayacağım maalesef. Genel olarak yaşanıyor bu durum zaten. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, ben de zamanında 8.1 kurduğumda çok yavaş dendiği için 10 kurmamıştım, bazen denemek gerekmiş.
Hououin Kyouma dedi: Sende olmadı diye önermeye bırakmayacağım maalesef. Genel olarak yaşanıyor bu durum zaten. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, ben de zamanında 8.1 kurduğumda çok yavaş dendiği için 10 kurmamıştım, bazen denemek gerekmiş.