HD 5450 vs G210

MasterWeb

Hectopat
Daha fazla  
Eski sistemime R7 240 almayı düşünüyordum fakat PSU yetersizliği, darboğaz olma ihtimali gibi durumlar yüzünden daha alt seviyeden bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce hangisi?

Ayrıca marka seçimi yapacak olursak hangi markayı seçmeliyim? (Nedenleriyle birlikte.)

Cevap veren herkese teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinize bağlı mı ? Benim 230W PSU yanmıştı ve şuan 300 W bir PSU kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

İşlemcim çok çok eski, r7 240 ile %99 darboğaz sorunu meydana gelecektir. Bu yüzden r7 240 almayı düşünmüyorum.

Bu bakıma benim amacım sistemi güçlendirmek değil. Benim için önemli olan sistem çalışsın yeter. Keza yeni bir sistem toplayacağımdan çok da önemli değil performansı. Sisteme çalışsın yeter gözüyle bakıyorum.

İşlemciyi APU alabilirsin. İşlemci olarak tavsiyem A10 7870 K. Bu işlemcinin 6 çekirdeği grafik, 4 çekirdeği ise işlem için ayrılmış. İşlemci 3.9 GHZ. Fiyatı ise 500 TL falan. Bellek frekansın iyi ise mutlaka bunu al. (y)

@yrfann bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. Artık 5450 eskidi. Sürücüleri bile yok piyasada. Artık AMD biz bu kartlara en fazla bu kadar sürücü çıkarabiliriz diyor. Ondan dolayı R7 240 falan al yani. Olmadı A10 serisi APU işlemcilere bak. Onların içindeki ekran kartları bizimkilerdeki onboard kartlara benzemez. Ha tabiki yüksek frekanslı bir belleğe ihtiyacınız olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı