HD 5470 Valorant performansı

İşletim sistemi
Windows 7
Aynı ekran kartını kullanıyorum tek fark bende 4 GB RAM var ve işlemcim biraz daha iyi. 1024*768 low ayarlarda ortalama 40-50 FPS oynuyorum. 30'lara düşebiliyor. Yer yer 60-70'i de görüyor ama .

Kaldırır, benimki kaldırıyorsa seninki de 60 fps gibi değerler alabilir.

Ufak droplar girer. Eğer ayar düşürürsen kascağını zannetmiyorum.

Aynı ekran kartını kullanıyorum tek fark bende 4 GB RAM var ve işlemcim biraz daha iyi. 1024*768 low ayarlarda ortalama 40-50 FPS oynuyorum. 30'lara düşebiliyor.
Hiç araştırmamışsınız, sırf 1 hafta bilgisayar hızlandırma videoları izledim ve 50 fps alıyorum 1080p'de.

10 yıllık laptopumda 80-100 arası alıyorum:
GT 520M.
8 GB RAM.
i5 2430M.

Velhasıl kelam, büyük ihtimalle kaldıracaktır 50 - 70 arası FPS ile.

Hiç araştırmamışsınız, sırf 1 hafta bilgisayar hızlandırma videoları izledim ve 50 FPS alıyorum 1080P'de.

O zaman sizin kartın konu sahibinin kartı ile alakası yok maalesef. Çünkü bu kart 800x600 kartı hocam. Bu kart ile marioyu 1080P'de açabilir ancak. Konu sahibine cevap vermeye gelirse konu, cevap şu 30FPS alabilir o da belki. Hem işlemci hem ekran kartı düşük.

Hiç araştırmamışsınız, sırf 1 hafta bilgisayar hızlandırma videoları izledim ve 50 fps alıyorum 1080p'de.
Neyi araştırmamışım anlamadım. FPS'le ilgili bir şey denemedim ben bu oyunda. Sadece oyunun dosyalarında çözünürlüğü biraz daha düşürmüştüm ama pek faydası olmamıştı ve kötü olmuştu grafikler. Sizin sisteminiz nedir? Ne yaptınız ilave olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…