HD 5500 bilgisayar açılmıyor

AngelofRaziel

Decapat
Yer
Ankara/Diyarbakır/Mersin/Nevşehir
Daha fazla  
Meslek
Metafizik Uzmanı
Merhaba değerli arkadaşlar. Bir çok başlık açılmış bu konularda. Fakat hepsini uygulamaya uzun süre önce başladım ama pek bir faydası olmadı.

Öncelikle sizlere hatayı aktarayım:
Bilgisayar açıldığı zaman sol üst köşede çizgi işareti yanıp sönüyor. Hata ile alakalı olarak hard disk de problem vardır diye düşündüm. Ama iki tane hard diskin ikisini de denedim. Bir türlü açamadım.

Neler yaptım:
1-Her hard diske ayrı ayrı format atmayı denedim. Windows logosu gelince bir daha tepki vermiyor.
2-Windows yüklemeyi denedim fakat yine Windows logosundan sonra tepki vermedi.
3-Win to GO işlemi yapmayı denedim ama USB açılışta bir türlü bilgisayar tarafından görülmedi.
4-Taşınabilir disk aldım. Fakat onunla ne yapacağımı bilmiyorum.
5-şu an disklerin hepsini çıkarttım.

Yani kısaca iki diskimde hatalı olduğunu düşünüyorum. Fakat yeni aldığım taşınabilir diskimde elimde kaldı. Bir birimize bakıp iç çekiyoruz.
Yeni bir sistem parçası takma fikrim yok. Hali hazırda elimdeki taşınabilir diski kullanma şansım varsa nasıl bir yol izlenmeli.

Bilgisayar kasa halinde. Çok uzun zaman önce aldığım ve ismini yadigar koyduğum bir bilgisayar. Özelliklerini hatırladıkça aktarayım.
AMD athalon işlemci, 6 GB RAM, 1TB hard disk, 500GB hard disk, Radeon HD 5500 ekran kartı. Bilgisayar 32 Bit. Çok eski bir sistem olsa da yeni bir ekipman alma ihtimalim şu an yok ne yazık ki. Kardeşimin temel olan ihtiyaçlarını karşılaması için kullanmak istiyorum.

Başka sorularınız olursa detaylarını verebilirim. Gerekirse görüntü yolu ile düzenlemeler de yapabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
görsel yükleme konusunda şu an sıkıntı yaşıyorum. Sonradan eklemeler yapacağım.

Bilgisayarınızda gevşek veya bozuk kablolar olabilir. Bilgisayarınızın içindeki kabloları kontrol edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…