Adece A Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #11 Ryan06 dedi: Hocam ekran kartım orada yazıyor AMD Radeon diye. Anakart ASUS. Genişletmek için tıkla... O zaman crack indirmiceksen Crysis 3 deneme(crack tavsiye etmem asla!)
Ryan06 dedi: Hocam ekran kartım orada yazıyor AMD Radeon diye. Anakart ASUS. Genişletmek için tıkla... O zaman crack indirmiceksen Crysis 3 deneme(crack tavsiye etmem asla!)
Ryan06 Picopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #12 Adece A dedi: O zaman crack indirmiceksen Crysis 3 deneme(crack tavsiye etmem asla!) Genişletmek için tıkla... Yok hocam oynayasım yok. Belki sonra. Yine de yardımınız için saolun.
Adece A dedi: O zaman crack indirmiceksen Crysis 3 deneme(crack tavsiye etmem asla!) Genişletmek için tıkla... Yok hocam oynayasım yok. Belki sonra. Yine de yardımınız için saolun.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 14 Temmuz 2021 #13 Adece A dedi: Net bir biçimde kaldırır hocam sadece işlemciniz sıkıntı yaratabilir.(optimizasyon için)o sisteme sen minimum E7200 koy Crysis 3'ü Low'da oynarsın fakat ekran kartın tam olarak nedir? Çünkü minimum da HD5770 ister Crysis 3. Genişletmek için tıkla... Crysis 2 ve 3'ü oynayamaz, 1'i oynar.
Adece A dedi: Net bir biçimde kaldırır hocam sadece işlemciniz sıkıntı yaratabilir.(optimizasyon için)o sisteme sen minimum E7200 koy Crysis 3'ü Low'da oynarsın fakat ekran kartın tam olarak nedir? Çünkü minimum da HD5770 ister Crysis 3. Genişletmek için tıkla... Crysis 2 ve 3'ü oynayamaz, 1'i oynar.
Adece A Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #14 212374 dedi: Crysis 2 ve 3'ü oynayamaz, 1'i oynar. Genişletmek için tıkla... 2'yi rahatlıkla oynar bu sistemden kat ve kat daha düşük sistemde bitirdim crysis 2 yi hocam.
212374 dedi: Crysis 2 ve 3'ü oynayamaz, 1'i oynar. Genişletmek için tıkla... 2'yi rahatlıkla oynar bu sistemden kat ve kat daha düşük sistemde bitirdim crysis 2 yi hocam.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 14 Temmuz 2021 #15 Adece A dedi: 2'yi rahatlıkla oynar bu sistemden kat ve kat daha düşük sistemde bitirdim crysis 2 yi hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et evet oynanabiliyormuş
Adece A dedi: 2'yi rahatlıkla oynar bu sistemden kat ve kat daha düşük sistemde bitirdim crysis 2 yi hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et evet oynanabiliyormuş