HD 5500 sistem CS:GO düşük FPS sorunu

FlaXy.

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
  • AMD READEON HD 5500 series (2GB)
  • AMD ATHLON II X4 641 2.80 GHZ 4 cekirdekli (64bit)
  • 8 GB DDR3
  • 1TB harddisk
CS:GO oynarken FPS 40-50 arasi hem de low ayarlarda bunun sebebi nedir ? Ben ekran karti gibi dusunuyorum sizin gorusleriniz nelerdir? Ben ekran kartini degisip R7 240 almayi dusunuyorum butcem bu (max 250 TL) şekilde benim icin HD oynamak onemli değil. Dusuk ayarlarda FPS iyi olsun yeter. GTA 5'de ayni sekil dusuk ayarlarda 40-50 FPS alsam yeter bana. R7 240 alırsam CS:GO'da FPS 100'ün üzerine çıkar değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oyle GTX 1660 Ryzen 5 2600 var ve CS:GO'da en fazla 200 FPS ala biliyorum normalde internette benchmarklarda averaj 276 FPS Low'da ama bende averaj 144 - 150 anlamiyorum grafik karti da guncel birisibana yardim etsin sorun nerede islemcidemi ozel driverimi var islemcinin ben alip taktim oyle pek bisiy yapmadim driver falan yuklemedim islemciye ozel sadece overclock yaptim RAM 8 GB 2133 MHz yakinda 16 GB yapacağım ama sanmiyorum sadece RAM'dan kaynakli olduguna yardim plz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı