S Sormanick Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #11 O zaman konuya girmeyeceksin kardeşim.Burada ben sistem gereksinimlerinden anlayan birisi için açmıştım neyse.
O zaman konuya girmeyeceksin kardeşim.Burada ben sistem gereksinimlerinden anlayan birisi için açmıştım neyse.
H HakkiAta Femtopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #12 Sormanick dedi: O zaman konuya girmeyeceksin kardeşim.Burada ben sistem gereksinimlerinden anlayan birisi için açmıştım neyse. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri bile tahmini olarak hazırlanır reyizim ve kart modeline göre bile OC değiştiği için kesin sonuç bilinemez.
Sormanick dedi: O zaman konuya girmeyeceksin kardeşim.Burada ben sistem gereksinimlerinden anlayan birisi için açmıştım neyse. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri bile tahmini olarak hazırlanır reyizim ve kart modeline göre bile OC değiştiği için kesin sonuç bilinemez.
S Sormanick Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #13 Tamam dostum Son düzenleme: 28 Ocak 2021