HD 5500 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

Alf0nz0

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim: Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz 2.67 GHz.
RAM: 4,00 GB.
64 Bit.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5500.(1GB)
1TB hart disk.

Sistemim bunlar kötü bir sistem ama kaç FPS alacağımı merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin diğer türlü ayar yapmadıkça çok drop yersin oyunun 1 pixel olacak ama 60 70 FPS almak istiyorsan katlanacaksın maalesef.

Valorant'ya tekrar başlayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin diğer türlü ayar yapmadıkça çok drop yersin oyunun 1 pixel olacak ama 60 70 FPS almak istiyorsan katlanacaksın maalesef.

Hayır neden söyleyeyim unlost FPS artırma taktiği yapınca Minecraft oluyor Valorant hatta daha kötü.

İşlemcim: Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz 2.67 GHz.
RAM: 4,00 GB.
64 Bit.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5500.
1TB hart disk.

Sistemim bunlar kötü bir sistem ama kaç FPS alacağımı merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Peki drop yer miyim?

Valorant'ya tekrar başlayacağım.

Hayır neden söyleyeyim unlost FPS artırma taktiği yapınca Minecraft oluyor Valorant hatta daha kötü.

Peki drop yer miyim?

Bir de GTA V kaldırmı.

İşin kalitesine bakacaksanız işiniz zor hocam tamam gene güzel görüntü alırsınız ama bu sefer oyunu oynayamazsınız.

40-50 FPS verir diyorlar ve arkadaşım onu yaptı 60 FPS alıyor ama ben Minecraft yapınca oynama hevesim kaçıyor.

İşin kalitesine bakacaksanız işiniz zor hocam tamam gene güzel görüntü alırsınız ama bu sefer oyunu oynayamazsınız.

Ve eskiden oynadığımda drop yesemde 30 FPS veriyordu.

40-50 FPS verir diyorlar ve arkadaşım onu yaptı 60 FPS alıyor ama ben Minecraft yapınca oynama hevesim kaçıyor.

Ve eskiden oynadığımda drop yesemde 30 FPS veriyordu.

Hocam ekran kartınız NVIDIA olsaydı oyunu optimize edebilirdiniz 30 FPS alıyosunuz onu şükür edin benim eski PC'de Valorant'ı bırak Google açınca PC çöküyordu.

Hocam ekran kartınız NVIDIA olsaydı oyunu optimize edebilirdiniz 30 FPS alıyosunuz onu şükür edin benim eski PC'de Valorant'ı bırak Google açınca PC çöküyordu.

AMD ile de optimize oluyor sadece NVIDIA özel bir şey mi bir de hocam niye güldünüz komik bir şey varsa bize de söyleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı