HD 5500 sistemden GTX 750 Ti sisteme geçiş

JuniorFd

Hectopat
Arkadaşlar oynadığım oyunlar arasında en yüksek sistem gereksinimi isteyen oyun League of Legends 2018 yılına kadar bu sistemle orta ve düşük ayarlarda oynayabiliyordum. Ancak son iki yıldır oyundan atma donma aşırı kasma gibi sorunlar nedeniyle oynayamıyordum. Bütçe nedeniyle ancak bu kadar yükseltebildim, sorum şu bu sistemle şu an için düşük ya da orta ayarlarda oyunu oynayabilir miyim? Tam sistemim şu şekilde ASUS P5GC-MX/1333 anakart Kingston elpida 4 GB DDR2 RAM(2x2) 800 MHz Corsair LE200 120 GB SSD Intel® Core™2 Duo E8600 işlemci GeForce GTX 750 Ti ekran kartı wozlo 500W güç kaynağı Windows 7 Ultimate SP1 işletim sistemi.

Bu saatten sonra 750ti önermiyorum. Giriş biletiniz E-Spor oyunları için RX570 AAA oyunlar için Vega 64 olmalı.
Eski sistemimde GTX 750 Ti Vardı Cs go gibi Apex legend gibi oyunlarda çok rahat kullandım E8600 işlemci ye Vega 64 Rx 570 Darboğaz Yapar hemde deli gibi Arkadaş Donma Takılmadan oynamak istiyo

Bu saatten sonra 750ti önermiyorum. Giriş biletiniz E-Spor oyunları için RX570 AAA oyunlar için Vega 64 olmalı.
İşlemci darboğaz yapar. Xeon E5450 ile değiştir, 4 GB RAM daha ekle Win 10 Pro kur bir sorun yaşamazsın.
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim,en azından Xeon+8 Ram'li bir sisteme geçmek istiyordum fakat anakartımın desteklediği en iyi işlemci olan e8600'a geçmek durumundayım ayrıca 5 kat daha iyi bir ekran kartı aldım Xeon işlemciye geçmek için anakart ram almam gerek ve bütçem izin vermedi bu şekilde deneyeceğim en kısa süre içinde daha güncele yakın bir sisteme geçeceğim şartlar elverirse.Darboğazın çok olmayacaktır ama önüne geçmek için işlemci oc yapacağım iyi bir soğutucu ve termal macun da aldım 3.3 Ghz stabil hızı 3.5 yapsam LOL için yeter diye umuyorum.

Hocam benim kasa Xeon E5450, RX 560 ve 4GB DDR2 Ram. Ben bu şekilde akıcı olarak oynayabiliyorum LOL'ü.

Bende şu an Asus DDR2 4 GB RAM destekli anakart var bende yükseltmeyi düşünüyorum. Eğer bütçen varsa hazır anakartı ve işlemciyi değişmişken güncel ile değiştir. Yok ben 775 soket Xeon sistem yükselteceğim dersen benim almayı istediğim iki anakart var onlara bakabilirsin. Asus P5P43TD 16 GB DDR3 RAM desteği var. Türkiyeden ikinci el ucuza düşürebilirsen alınabilir. Gigabyte'in da 16 DDR3 destekli 775 soket anakartları var. Onlara da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…