HD 5550 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Salih7

Femtopat
İlk öncelikle herkese merhabalar. 10 senelik bilgisayarım çoğunlukla oyun oynarken mavi ekran veriyor, nedendir anlamadım. Aşağıya linki ve sistem özelliklerini bırakacağım.

İşlemci: Intel Pentium E6600 2 çekirdek 3.06 GHz (OC ile 3.83 GHz oldu)
Ekran Kartı: AMD HD 5550 1 GB
RAM: 4 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
1612216455808.png

Dosyayı doğru paylaşın.

Gece 1 oldu. Ben şimdi yatacağım. Yarın sabah incelemeye çalışırım.

@KojiroHyuga04
Process Name sorun yaratan değildir. Mavi ekran alırken sistemde ne açık olduğunu gösteriyor genelde.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Gameloop ve Tencent Games kaldır.

BIOS sürümünü güncelle diyecektim. Galiba ASUS desteğini kesmiş.

Yaptığın overclocku geri kaldır. Yani overclock yapma.

Son düzenleme:
Rehberi uyguladım hiçbir sorun bulmadı daha da önce yapmıştım, GameLoop oynadığım oyunun emülatoru oyun oynarken mavi ekran veriyor zaten aşağıya verdiğim linke de bakarsanız sevinirim farklı bir sorun var mı merak ediyorum yine aynıysa işlemcinin o.c. Unu düşüreceğim.

Bu sefer ne yazacağımı bilmiyorum. 1 hafta önce de Google de video izlerken oldu onu atamadım engelledi diyor nedense şimdi de aynısı oldu video izlerken oldu bu sefer sıkıntı yaratmadı ve Windows 7'ye geçtim. Windows 10 da donanımlarım uyuşmuyor galiba diye düşündüm aslında biraz doğruda. Şimdi neden veriyor acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı