HD 5570 64 Bit Sürücü

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende ASUS HD 5570 ekran kartı var. Bir oyunu oynayabilmek adına Windows'u 32 Bit'ten 64 Bit'e çektim. Ancak ekran kartım 64 Bit olmadı. Bu yüzden çoğu oyun açtıktan 2-8 dakika sonra çöküyor. Oyunları 32 Bit ve 64 Bit açmayı denedim. 32 Bit açınca direkt crash veriyor. 64 Bit açınca da 5-10 dakika sonra AMD görüntü sürücüsü durdu hatası alıyorum. İnternetten baktım 64 Bit driver desteği var ancak kuramadım.
  • İşlemci: E5200 3.6 GHz O.C
  • 2x2 GB DDR2 RAM
  • Gigabayte G31M-ES2L Anakart
Yardımlarınıza açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza yediğim için yazamadım kusura bakmayın. Win 10 home 64 bit kullanıyorum sürücüleri silip güncelledim ancak hala sorun devam etmekte. Dxdiag dan bakınca ekran kartı 1920x1080 60hz 32 bit gözüküyor. Ekran kartı tam modeli Asus HD 5570. Oyunları hem 64 bit hem 32 bit açtım ancak hala çalışmıyor. Oyunlar 5 10 dakika sonra mutlaka crash veriyor. Deneme amaçlı crack oyun yükledim ancak o oyun çökmedi. Steamden açtığım bütün oyunlar çöküyor. Originden ve DVD den yüklediğim oyunlarda çöküyor. Son güncelleme Origindeki problemi ekran kartı optimizasyonunu açınca düzelttim ancak hala steam ve DVD oyunları çökmeye devam ediyor.

Hayır 32 bitte iken 64 bit isteyen bir oyun hariç hepsi açılıyordu ve güç kaynağında sıkıntı olduğunu sanmıyorum 255w veriyor.

@Recep Baltaş etiketlemek yasak mı bilmiyorum ama 2 aydır aynı problemi yaşıyorum oyunları dakikayla oynamaktan sıkıldım artık yardım edebilirsen sevinirim.

@MF Etiket yasak mı bilmiyorum ama her yabancı siteye baktım Reddit'e konu açtım ama yardım eden olmadı yardımlarınıza açığım.

@THE_MILLER Hocam her şeyi denedim ancak sonuç aynı Reddit gibi yerlerde araştırdım ancak bir sonuca varamadım.

Sorun gittikçe büyümeye başladı artık oyun oynarken kendi kendine mavi ekran veriyor ve reset atıyor. Birisi yardım edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
http://speccy.piriform.com/results/uSW70rjA1AERK2o7QIKo0fh Ceza yediğim için yazamadım durum budur. Aynı ekran kartı ve güç kaynağını 7 yıldır kullanıyorum daha giçbir sıkıntı çekmedim

Biosda ayarlara bakarken 64 bit power diye bi mod gördüm. Onu aktif ettiğimde ilk 20 30 dakika tüm oyunları oynattı ancak şimdi yine crash verdi ve mavi ekranda win32kbase diye bi hata oldu. yardımları bekliyorum

Bios ayarlarını biraz daha kurcaladım ve bir şey daha keşfettim. Oyunlarda sürekli harddisk çalışıyor ve aşırı derecede ses çıkarıyordu. Sıcaklık değerleri 35 derece ancak yinede sürekli çalışıyor ve yüklenme ekranında sıkıntı yaratıyordu. Biosda yeni keşfettiğim arka planda kapatılan uygulamaların yüklemesi benzeri bir seçenek açıkmış. O seçeneği kapatıp HDD dönüş hızını artırınca problem çözüldü konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…