J joulex17 Hectopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Nisan 2017 #1 Herkese selamlar, uzun süredir çözümünü bulamadığım bir hata var CS GO'da. Steam üzerinden oyuna giriyorum 2-3 saniye siyah ekran geliyor ve oyundan atıyor, ekran kartım Amd Radeon HD 5570 Var mı bir fikri olan? Teşekkür ederim... Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2017
Herkese selamlar, uzun süredir çözümünü bulamadığım bir hata var CS GO'da. Steam üzerinden oyuna giriyorum 2-3 saniye siyah ekran geliyor ve oyundan atıyor, ekran kartım Amd Radeon HD 5570 Var mı bir fikri olan? Teşekkür ederim...
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #2 Ekran kartınız düşük. Yeni bir ekran kartı almanızı öneririm. Bu tür düşük ekran kartlarında böyle sorunlar yaşamanız çok normal. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız düşük. Yeni bir ekran kartı almanızı öneririm. Bu tür düşük ekran kartlarında böyle sorunlar yaşamanız çok normal.