omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2014 #11 Oynarsınız bir şekilde, ancak ben ekran kartı isteyen kullanıcılara HD 7750'den aşağısını önermem. Tavsiyem, biraz daha biriktirip güç kaynağı ile daha iyi bir ekran kartı almanız.
Oynarsınız bir şekilde, ancak ben ekran kartı isteyen kullanıcılara HD 7750'den aşağısını önermem. Tavsiyem, biraz daha biriktirip güç kaynağı ile daha iyi bir ekran kartı almanız.
N Novaroll27 Megapat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 350 Makaleler 5 18 Ocak 2014 #12 omy dedi: Oynarsınız bir şekilde, ancak ben ekran kartı isteyen kullanıcılara HD 7750'den aşağısını önermem. Tavsiyem, biraz daha biriktirip güç kaynağı ile daha iyi bir ekran kartı almanız. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı işini halletim galiba başka bilgisayardan 350W güç kaynağı buldum. Ama nasıl takıcağımı bilmiyorum. Bulduğum güç kaynağı bu;
omy dedi: Oynarsınız bir şekilde, ancak ben ekran kartı isteyen kullanıcılara HD 7750'den aşağısını önermem. Tavsiyem, biraz daha biriktirip güç kaynağı ile daha iyi bir ekran kartı almanız. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı işini halletim galiba başka bilgisayardan 350W güç kaynağı buldum. Ama nasıl takıcağımı bilmiyorum. Bulduğum güç kaynağı bu;
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Ocak 2014 #13 Onca video çektik, birini bile izlesen takarsın.