b1l4ck Femtopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar herkese selam sistemim CS:GO'da çok düşük FPS alıyor bunu nasıl arttırabilirim? Yardım ederseniz çok mutlu ederim. Sistemimin özellikleri; 4 GB DDR2 RAM (3.25GB kullanılabilir. Intel E8500 işlemci. Eah (HD)5570 ekran kartı. 80 GB eski hard disk bu sorunu nasıl çözebilirim? Aldığım FPS ise 30-60 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023
Arkadaşlar herkese selam sistemim CS:GO'da çok düşük FPS alıyor bunu nasıl arttırabilirim? Yardım ederseniz çok mutlu ederim. Sistemimin özellikleri; 4 GB DDR2 RAM (3.25GB kullanılabilir. Intel E8500 işlemci. Eah (HD)5570 ekran kartı. 80 GB eski hard disk bu sorunu nasıl çözebilirim? Aldığım FPS ise 30-60
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Sürücülerinin güncel olduğunu varsayıyorum. Windows 8.1 yapmayı deneyebilirsin benim eski sistemim de bu oyun için bayağı bir faydası olmuştu. RAM yükseltmeyi de deneyebilirsin.
Sürücülerinin güncel olduğunu varsayıyorum. Windows 8.1 yapmayı deneyebilirsin benim eski sistemim de bu oyun için bayağı bir faydası olmuştu. RAM yükseltmeyi de deneyebilirsin.
b1l4ck Femtopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Sorun bitmiyorrr dedi: Sürücülerinin güncel olduğunu varsayıyorum. Windows 8.1 yapmayı deneyebilirsin benim eski sistemim de bu oyun için bayağı bir faydası olmuştu. Genişletmek için tıkla... kanka 8.1 single langue kullanıyorum ve şuan kafam attı win 7 veya 8.1in super lite sürümlerine bakıyorum
Sorun bitmiyorrr dedi: Sürücülerinin güncel olduğunu varsayıyorum. Windows 8.1 yapmayı deneyebilirsin benim eski sistemim de bu oyun için bayağı bir faydası olmuştu. Genişletmek için tıkla... kanka 8.1 single langue kullanıyorum ve şuan kafam attı win 7 veya 8.1in super lite sürümlerine bakıyorum