A Ahmet Göncü Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar benim sistemim Valorant oynatabilir mi? E8400 HD5570 1GB. DDR2 8 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2022
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #2 Derdin açması mı? Düzgün bir şekilde oynamak mı? 1.'ye evet. 2.'ye hayır. Droplar oynatmaz.
A Ahmet Göncü Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Zinederon dedi: Derdin açması mı? Düzgün bir şekilde oynamak mı? 1.'ye evet. 2.'ye hayır. Droplar oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama kasmalar var
Zinederon dedi: Derdin açması mı? Düzgün bir şekilde oynamak mı? 1.'ye evet. 2.'ye hayır. Droplar oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama kasmalar var
F Farzetki Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #4 Ahmet Göncü dedi: Arkadaşlar benim sistemim Valorant oynatabilir mi? E8400 HD5570 1GB. DDR2 8 GB. Genişletmek için tıkla... Açar ama çok drop girer hiçbir zevk almazsın.
Ahmet Göncü dedi: Arkadaşlar benim sistemim Valorant oynatabilir mi? E8400 HD5570 1GB. DDR2 8 GB. Genişletmek için tıkla... Açar ama çok drop girer hiçbir zevk almazsın.
A Ahmet Göncü Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #5 Farzetki dedi: Açar ama çok drop girer hiçbir zevk almazsın. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu PC'yi alırken aldığım kişi Valorant oynadığını söylemişti
Farzetki dedi: Açar ama çok drop girer hiçbir zevk almazsın. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu PC'yi alırken aldığım kişi Valorant oynadığını söylemişti
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #6 Ahmet Göncü dedi: Açılıyor ama kasmalar var Genişletmek için tıkla... Zaten yüklediyseniz niye soruyorsunuz? Ben oynamanız tavsiye etmem. Yoksa ağır küfür yersiniz.
Ahmet Göncü dedi: Açılıyor ama kasmalar var Genişletmek için tıkla... Zaten yüklediyseniz niye soruyorsunuz? Ben oynamanız tavsiye etmem. Yoksa ağır küfür yersiniz.
A Ahmet Göncü Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #7 Zinederon dedi: Zaten yüklediyseniz niye soruyorsunuz? Ben oynamanız tavsiye etmem. Yoksa ağır küfür yersiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır oyun yüklü değil ben PC'yi başka birinden aldım o oynuyormuş yani ben alırken format atmış
Zinederon dedi: Zaten yüklediyseniz niye soruyorsunuz? Ben oynamanız tavsiye etmem. Yoksa ağır küfür yersiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır oyun yüklü değil ben PC'yi başka birinden aldım o oynuyormuş yani ben alırken format atmış
B Bilgisayar Dahisi Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 32 26 Şubat 2022 #8 Ahmet Göncü dedi: Hayır oyun yüklü değil ben PC'yi başka birinden aldım o oynuyormuş yani ben alırken format atmış Genişletmek için tıkla... Üstat test ederek alsaydın keşke.
Ahmet Göncü dedi: Hayır oyun yüklü değil ben PC'yi başka birinden aldım o oynuyormuş yani ben alırken format atmış Genişletmek için tıkla... Üstat test ederek alsaydın keşke.
A Ahmet Göncü Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #9 Bilgisayar Dahisi dedi: Üstat test ederek alsaydın keşke. Genişletmek için tıkla... İşte cahillik biraz
Bilgisayar Dahisi dedi: Üstat test ederek alsaydın keşke. Genişletmek için tıkla... İşte cahillik biraz
B Bilgisayar Dahisi Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 32 26 Şubat 2022 #10 Ahmet Göncü dedi: İşte cahillik biraz Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun.