HD 5650 ile Half Life, Minecraft ve Edit Programları Açılmıyor

Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bende HP pavilion dv6 3101 et var. Half-life, minecraft vb. oyunlar ve bazı edit programları açılmıyor fakat CS:GO, gmod, rust gibi oyunlar açılıyor. Eskiden hepsi açılıyordu fakat sonradan bir şeyler denerken catalyst 15.7.1'i yüklediğimde minecraft falan crimson 15.11'i yüklediğimde ise CS:GO gibi oyunlar açılıyor. Birde openGL yüklü olmadığı için diye tahmin ediyorum bileniniz varsa söylerse memnun olurum.

Ek olarak: İntel ekran kartı modelimi de bulamıyorum. Sadece intel i3 yazıyor başka birşey yazmıyor. Everest programıyla baktığımda ise ironlake-m olarak gözüküyor.

İşlemci modelim: İntel i3 M370.

Çözdüm arkadaşlar Amd'nin sitesinden önce Catalyst Software Suite 15.7.1 olanı kurdum sonra yeni sürüm ararken linkteki açıklamaları kendi ingilizcemle biraz anlamaya çalıştım (Legacy) Radeon Software Crimson Edition Beta 16.2.1 Beta olanı indirdim ve üstüne kurdum vede artık oldu meğer catalalystnin üstüne kurucakmışız eğer siznde varsa deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…