Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 15 Eylül 2014 #11 SemihUluca dedi: Yok bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmam gerekir mi bilmiyorum? AMD ekran kartlarından, daha çok performans alabilmenin pratik yollarından bahsedebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2014
SemihUluca dedi: Yok bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmam gerekir mi bilmiyorum? AMD ekran kartlarından, daha çok performans alabilmenin pratik yollarından bahsedebilir misiniz?
F f0restwOw Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #12 Emin Bozgeyik dedi: Yeni konu açmam gerekir mi bilmiyorum? AMD ekran kartlarından, daha çok performans alabilmenin pratik yollarından bahsedebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncelleyebilirsiniz. AMD Denetim Masası'ndan ayarları kapatıp daha çok performans alabilirsiniz.
Emin Bozgeyik dedi: Yeni konu açmam gerekir mi bilmiyorum? AMD ekran kartlarından, daha çok performans alabilmenin pratik yollarından bahsedebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncelleyebilirsiniz. AMD Denetim Masası'ndan ayarları kapatıp daha çok performans alabilirsiniz.
Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 15 Eylül 2014 #13 Silinen üye dedi: Driver güncelleyebilirsiniz. AMD Denetim Masası'ndan ayarları kapatıp daha çok performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları kapatmalıyım?
Silinen üye dedi: Driver güncelleyebilirsiniz. AMD Denetim Masası'ndan ayarları kapatıp daha çok performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları kapatmalıyım?
F f0restwOw Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #14 Emin Bozgeyik dedi: Hangi ayarları kapatmalıyım? Genişletmek için tıkla... Araştırırsanız bulursunuz. Ben hatırlamıyorum. Nvidia kullanıyorum.
Emin Bozgeyik dedi: Hangi ayarları kapatmalıyım? Genişletmek için tıkla... Araştırırsanız bulursunuz. Ben hatırlamıyorum. Nvidia kullanıyorum.