HD 5670 Oyun Performansı nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Şu aralar ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. E7500 işlmecim,4 GB RAM im,350 Watt PSU, HD 3650 ekran kartım var. Yeni çıkan oyunlarda zorlanıyor. Ama şeye bir durum da var. İmkânlarım biraz kısıtlı. Eğer 5750 alırsam bir de işin içine PSU da girecek. Maliyet artacak zor durumda kalacağım. Eğer 5670 alırsam pişman mı olurum? Alacağım kartın en az 3 sene gitmesini istiyorum.5670 bu güce sahip mi? Tam bir Crysis ve COD manyağıyım. Yeni çıkacak olan Black Ops, Crysis, Crysis Warhead ve Crysis 2 yi 5670 ile Very High (Çözünürlük önemli değil.) ayarlarda rahatça oynayabilir miyim? 5670 en azından 2 sene gider mi? Uzun vadeli yatırım için 5750 mi almalıyım yoksa?

Merhaba Halil, HD 5670 bu kadar uzun soluklu gitmez. HD 5750 alman gerek en azından. Tabii güç kaynağın da en az gerçek 400 Watt olmalı. Bunu aynı zamanda diğer parçaların için yaptığın bir yatırım olarak düşün zira kalitesiz güç kaynağı diğer parçalarının da ömründen yiyor. Yani ucuza kaçayım derken aslında bu güç kaynağı sana çok şeye mal oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı