HD 5770 1GB 128 Bit GDDR5 performansı nasıl?

TheDoomSlayer

Hectopat
Daha fazla  
Sorum bu kartın nasıl bir performansa sahip olduğudur, yani maksimum hangi yılın oyunlarında 30 FPS üstü verir? Cevaplarınız için teşekkkürler.

Eski ama güzel bir kart 5770. yıl belirterek ifade etmek zor olur. Hangi oyunu oynamak istediğinizi söyleyin.

Mesela Doom, Battlefield 1, Resident Evil 7 tarzı oyunlarda nasıl bir performans alırım.
GTA 5'te 720p Low ayarlarda 60 üstü bile alabilirsin, fiyatı nedir?

Fiyati 250 TL hocam ama artı olarak güç kablosu ve dönüştürücü almam lazım.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz oyunlar ancak güncel sistemlerde oynanabilir olur. O oyunlarda 30 FPS'yi göremezsiniz. Full kapalı olsa dahi. Altta bir oynanış videosu attım. Nasıl olacağı hakkında bir fikir oluşturur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bahsettiğiniz oyunlar ancak güncel sistemlerde oynanabilir olur. O oyunlarda 30 FPS'yi göremezsiniz. Full kapalı olsa dahi. Altta bir oynanış videosu attım. Nasıl olacağı hakkında bir fikir oluşturur.

Teşekkürler aslında 30 FPS benim için gayet yeterli şu anda 5570 1GB 128 Bit kullanıyorum 1024x768 çözünürlükte 30 FPS üstünde oynuyorum bilmiyorum 5770'te nasıl bir performans alırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı