HD 5850 güç gereksinimi

BieN

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
AMD Radeon HD 5850 aldım 2. el. Ekran kartında 2 tane 6 pinlik giriş var. Ekran kartı için 151W kullanıyor yazıyor. 6 pinlik girişler 75W diye biliyorum ekran kartı için 150W bir de o 6 pinlik iki giriş için 150W toplamda 300W mi yoksa girişlerle birlikte 150W mi kullanıyor kart? Bu konularda pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

HD 5850 nin standart TDP değeri 151W. Overclock ya da undervolt gibi işlemler yapmazsanız yükte 151W çekmeye devam eder.

Bendeki PSU biraz eski olduğu için ekran kartı için girişleri yok bende biraz baktım ve iki ürün buldum
bu ekran kartı için: 6 PİN EKRAN KARTI KABLOSU 4582p SATA POWER KABLO KASA İÇİ KABLO ANAKART TOPTAN PC BİLGİSAYAR HDD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

bu o kabloya takmak için: 2li iKİLİ Sata Power Kablosu Hdd 4 pin Güç KASA İÇİ 4929p ANAKART PC BİLGİSAYAR HARDDISK ÇOKLAYICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
bu iki ürünle birlikte kullansam bir sıkıntı yaşarmıyım? PSU dan çıkan yeterince molex girişim olmadığı için böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…