HD 6320 sistem yükseltme

Raptor3

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci=AMDe-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics (2 cpus) 1.6GHz.
RAM 4096MB (3, 60GB kullanılabilir)
Ekran kartı AMD Radeon HD 6320 Graphics yaklaşık top. Bellek 1962 MB.

Sony Vaio laptopum var. Oynamak istediğim tek oyun LoL onu da 25 civarı FPS ile oynuyorum, benim sistemim geliştirmeye müsait mi? Günümüz fiyatları ile 3000TL civarı bir kasa toplayabilir miyim? (LoL'de 120 civarı bir FPS alsam yeter) soracaklarım bu kadar şimdiden teşekkürler :)

O laptopa para harcamanız gereksiz olur zira LoL 2 GB bile RAM harcamıyor. Onun yerine size bu kasayı öneririm. İleride bütçeniz olunca ekran kartı alarak upgrade edebilirsiniz. Ayrıca LoL'den sıkılırsanız güncel oyunları da oynayabilirsiniz. İşlemciyi 3400G ve anakartı B450M yaparsanız 3200 TL gibi bir fiyat oluyor.

O laptopa para harcamanız gereksiz olur zira LoL 2 GB bile RAM harcamıyor. Onun yerine size bu kasayı öneririm. İleride bütçeniz olunca ekran kartı alarak upgrade edebilirsiniz. Ayrıca LoL'den sıkılırsanız güncel oyunları da oynayabilirsiniz. İşlemciyi 3400G ve anakartı B450M yaparsanız 3200 TL gibi bir fiyat oluyor.
Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim rica etsem şu kasaya bakabilirmisiniz sizce yüksek fpsde lol oynayıp günümüz oyunlarını da düşük-orta ayarlarda oynatabilir miyim?

Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim rica etsem şu kasaya bakabilirmisiniz sizce yüksek fpsde lol oynayıp günümüz oyunlarını da düşük-orta ayarlarda oynatabilir miyim?

Bunla LOL oynarsın anca çünkü GT730 cidden güçsüz bir GPU.

Bunla LoL oynarsın anca çünkü GT730 cidden güçsüz bir GPU.

Peki ya bu?
Veya bu

Hocam fena değil de karar verin. Laptop mu, masaüstü mü?

Hocam hiç fark etmez ben sadece idarelik oyun oynayabileceğim bir cihaz arıyorum son bir sorum olacak

Quadro Gamemax Intel i5 8GB 256GB SSD GT730 Gaming Bilgisayar

Bu ilk bahsettiğim bilgisayarın ekran kartını para biriktirdiğimde yükseltsem nasıl olur kasanın durumu diğer özellikleriyle beraber?

Hocam hiç fark etmez ben sadece idarelik oyun oynayabileceğim bir cihaz arıyorum son bir sorum olacak

Quadro Gamemax Intel i5 8GB 256GB SSD GT730 Gaming Bilgisayar

Bu ilk bahsettiğim bilgisayarın ekran kartını para biriktirdiğimde yükseltsem nasıl olur kasanın durumu diğer özellikleriyle beraber?
4. Nesil i5 var geliştirmeye çok da açık değil işlemcisi.
Peki ya bu?
Veya bu
Frisby Coax güzel fakat PSU bildiğimiz bomba yani bu da gitti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı