presicent Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #11 runit dedi: Ne turde oyunlar? Genişletmek için tıkla... Roblox mesela kasmadan oynamak istiyorum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 10 Haziran 2021 #12 presicent dedi: Roblox mesela kasmadan oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox'un Linux destegi bulunmuyor, yani Mint yuklemeniz mantiksiz olur. Sisteminiz icin en iyisi 8.1 gibi.
presicent dedi: Roblox mesela kasmadan oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox'un Linux destegi bulunmuyor, yani Mint yuklemeniz mantiksiz olur. Sisteminiz icin en iyisi 8.1 gibi.
presicent Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #13 runit dedi: Roblox'un Linux destegi bulunmuyor, yani Mint yuklemeniz mantiksiz olur. Sisteminiz için en iyisi 8.1 gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için bende Windows 8.1 indiriyordum şimdi.
runit dedi: Roblox'un Linux destegi bulunmuyor, yani Mint yuklemeniz mantiksiz olur. Sisteminiz için en iyisi 8.1 gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için bende Windows 8.1 indiriyordum şimdi.