SalihKaan Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, uygulamayı yeni aldım, YouTube'dan ayarlarına baktım ama çalıştırınca ya uygulama kapanıyor ya da oyun siyah ekran oluyor. Sistem. GPU: Ati Radeon HD 6350. CPU: Intel Pentium G630. RAM: 8 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar, uygulamayı yeni aldım, YouTube'dan ayarlarına baktım ama çalıştırınca ya uygulama kapanıyor ya da oyun siyah ekran oluyor. Sistem. GPU: Ati Radeon HD 6350. CPU: Intel Pentium G630. RAM: 8 GB.
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 Dahili ekran kartından kaynaklı olabilir. Lossless Scaling dahili ekran kartında çalışır mı? Lossless Scaling satın aldım. Control oyununda denedim fakat daha kötü oldu. Acaba ayarları mı yanlış yapıyorum yoksa dahili ekran kartı olduğu için mi? İade etmeli miyim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Dahili ekran kartından kaynaklı olabilir. Lossless Scaling dahili ekran kartında çalışır mı? Lossless Scaling satın aldım. Control oyununda denedim fakat daha kötü oldu. Acaba ayarları mı yanlış yapıyorum yoksa dahili ekran kartı olduğu için mi? İade etmeli miyim? www.technopat.net