HD 6350 PC çok yavaş çalışıyor

644932

Centipat
İşletim sistemim:
Intel i3 3.30 GHz.
4 GB RAM.
AMD Radeon 6350 HD.
IPXHB-H61 anakart.
PC yeni formatlamama rağmen ara sıra Google'da gezerken yaptığım işlemler çok geç açılıyor ya da PC aniden donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
Bu bilgisayara nasıl bir temizlik yapmalıyım. Ya da bu durumu önleyebilecek uygulama var mıdır?

İşletim sistemim:
Intel i3 3.30 GHz.
4 GB RAM.
AMD Radeon 6350 HD.
IPXHB-H61 anakart.
PC yeni formatlamama rağmen ara sıra Google'da gezerken yaptığım işlemler çok geç açılıyor ya da PC aniden donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
Bu bilgisayara nasıl bir temizlik yapmalıyım. Ya da bu durumu önleyebilecek uygulama var mıdır?

PC'nin açılması programların açılması gibi durumlar depolama alanı ile alakalıdır eğer HDD ise yavaş açılır ancak SSD ise HDD'ye göre daha hızlı açılır.

İşletim sistemim:
Intel i3 3.30 GHz.
4 GB RAM.
AMD Radeon 6350 HD.
IPXHB-H61 anakart.

Termal macun degisebilir belki cok isiniyorsa. HDD varsa ondanda olabilir SSD almak fayda saglar bir de RAM 8 olsa bir tik daha iyi olur.

Termal macun degisebilir belki cok isiniyorsa. HDD varsa ondanda olabilir SSD almak fayda saglar bir de RAM 8 olsa bir tik daha iyi olur.
Hocam DDR3 olduğu için pek almak istemiyorum eğer pc değişirsem rami çöp etmek istemiyorum o yüzden sadece ssd almayı düşünüyorum. Benim pcye uygun ssd önerini yazarsan sevinirim

PC'nin açılması programların açılması gibi durumlar depolama alanı ile alakalıdır eğer HDD ise yavaş açılır ancak SSD ise HDD'ye göre daha hızlı açılır.
Hocam dediğim gibi ssd öneriniz varsa link atarmısınz

win 10da çok gereksiz uyguluama var sizce win 8.1e geçmelimiyim. (Bir kere daha geçmiştim ama ethernet kablosuyla alakalı sıkıntı yaşamıştım o yüzden geçmek istemiyorum)

Son düzenleme:
Hocam DDR3 olduğu için pek almak istemiyorum eğer PC değişirsem RAM'i çöp etmek istemiyorum o yüzden sadece SSD almayı düşünüyorum. Benim PC'ye uygun SSD önerini yazarsan sevinirim.

Hocam dediğim gibi SSD öneriniz varsa link atar mısınz.

Win 10'da çok gereksiz uyguluama var sizce Win 8.1e geçmeli miyim? (bir kere daha geçmiştim ama Ethernet kablosuyla alakalı sıkıntı yaşamıştım o yüzden geçmek istemiyorum)

PNY CS900 240GB bende 2 tane var memnunum 350TL falandi en son.

Hocam baktım 240 GB 348 480 GB 560TL verdiği performansa degermi.

Yani hocam 300TL bandina gecen Gigabyte gordum bir de WD marka var diye biliyorum cok bir secenek yok diye tahmin ediyorum. Ben memnunum sahsen hem laptopumda hem masaustumde var. Ayrica N11'in ilk uye ve Nays'in yuzde 20 cashback kampanyasiyla 260a falan almistim SSD'yi.

Yani hocam 300TL bandina gecen Gigabyte gordum bir de WD marka var diye biliyorum cok bir secenek yok diye tahmin ediyorum. Ben memnunum sahsen hem laptopumda hem masaustumde var. Ayrica N11'in ilk uye ve Nays'in yuzde 20 cashback kampanyasiyla 260a falan almistim SSD'yi.
sağolun hocam ben bi gezineyim ilgin için teşşekür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı