HD 6350 Sistemi Upgrade Etmek

Lethvin

Kilopat
Daha fazla  
Mevcut sistem:
  • Anakart: ECS G41T-M7
  • CPU: Intel® Pentium E6500 @ 2.9GHz
  • RAM: DDR3 2GB
  • GPU: ATI Radeon HD 6350
  • HDD: WD 300GB
  • Monitör: Samsung SyncMaster S19B150
  • PSU: HuntKey HK400-51 AN
Upgrade etmeyi düşündüğüm parçalar:

Arkadaşlar bu parçalar uyumlu çalışır mı darboğaz falan? Performans nasıl olur LOL ve CS:GO gibi oyunları ne kadar iyi çalıştırır?
Ayrıca bu parçalardan başka önerileriniz varsa söyler misiniz maksimum fiyat = 650 TL.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle RAM uyumsuz. 8 GB tek modül RAM o anakartta çalışmaz. 2x4 1333 MHz RAM takabilirsiniz.

Q9400'e o kadar para vereceğinize aliexpressten 60 liraya X5460 alın. Anakartınız ile uyumludur ve Q9400'den daha performanslıdır.

Ekran kartı olarak bütçeniz varsa PCI-e 2.0 arabirimini kullanan GT 1030 almanızı öneririm. O anakart çok yüksek ihtimal ekran kartı seçecek bir anakart. Normal şartlarda elbette PCI-e x16 sürümü 1.0 olsa bile 3.0 destekleyen ekran kartlarıyla çalışacaktır. Mesela almak istediğiniz GT 710 PCI-e x16 2.0 arabirimini kullanıyor. Bütçeniz GT 1030 almaya el vermiyorsa GT 710 yerine 210 liraya R7 240 alın.

Bu 2 parçayı almanı tavsiye ediyorum, ayrıca ilerleyen zamanda ya da şimdi bütçeyi artırabiliyorsan 250 TL'ye Adata SU800 128GB SSD alırsan ciddi performans artışı olacaktır sisteminde.

Ekran Kartı: MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit 16x

RAM: Hi-Level 8GB(2x4GB) 1333MHz DDR3 Soğutuculu Ram Fiyatı

Toplam Fiyat: 625 TL

İşletim sistemi olarak Windows 7 32 Bit yerine en güncel Windows 10 Home 64 Bit'e geçiş yap, o zaman performans artışı olacaktır ve @Recep Baltaş 'ın yeni koyduğu Windows 10'un 1709 sürümünü indir ve USB Bellek üzerinden temiz bir kurulum yap, al sana mis gibi bir sistem.

Tavsiyeler için teşekkürler lakin bir sorum olacak. Söylediğiniz işlemci soket LGA771 destekliyor fakat benim anakartım LGA775. Uyum veya performans sorunu olmaz mı?

Tavsiyeler için teşekkürler lakin bir sorum olacak. Söylediğiniz işlemci soket LGA771 destekliyor fakat benim anakartım LGA775. Uyum veya performans sorunu olmaz mı?
Tavsiye etmiş olduğum işlemci 775 sokete de uyuyor. Chipsetiniz G31 ve üzeri olduğu sürece bir sorunla karşılaşmazsınız.

Bu 2 parçayı almanı tavsiye ediyorum, ayrıca ilerleyen zamanda ya da şimdi bütçeyi artırabiliyorsan 250 TL'ye Adata SU800 128GB SSD alırsan ciddi performans artışı olacaktır sisteminde.

Ekran Kartı: MSI GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit 16x

RAM: Hi-Level 8GB(2x4GB) 1333MHz DDR3 Soğutuculu Ram Fiyatı

Toplam Fiyat: 625 TL

İşletim sistemi olarak Windows 7 32 Bit yerine en güncel Windows 10 Home 64 Bit'e geçiş yap, o zaman performans artışı olacaktır ve @Recep Baltaş 'ın yeni koyduğu Windows 10'un 1709 sürümünü indir ve USB Bellek üzerinden temiz bir kurulum yap, al sana mis gibi bir sistem.
.

Son düzenleme:
Yanlışlıkla aynı özelliklerde RAM yazıp fark etmemişsiniz, vay be! Bilmiyorsanız veya hata yaptıysanız bunu kıvırmaya çalışmayın. Bunu kabul etmeniz veya hiçbir şey dememeniz yeterli. Yeni öneriniz de yanlış. Tek 8 GB RAM takılamaz o anakarta. Ayrıca satışa kapalı zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı