HD 6350 ve AMD A10 7860 işlemci Uyumu

Kürşad ELVAN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. İnternet üzerinden ilk defa kendi başıma bir kasa topladım.

-AMD A10 7680K
-Asus A68HM-K AMD A68H 2400MHz(O.C.) DDR3 mATX Anakart
-Team 8GB(2x4GB) DDR3 Dark Series 2400MHz Ram
-Samsung 750 EVO 120GB 540-520MB/s SSD (MZ-750120BW)

Bütçem kısıtlı olduğu için APU sistem topladım. Yanlışım yoksa bu AMD A10 7680K işlemcisi bana herhangi bir ekran kartı aldırmadan oyun oynatacak. (Dota2, CSGO gibi.)

Az sonra kargom geliyor, kuracağım bilgisayarı hemen. Sorum şu;
Şu an kullandığım bilgisayarda ATI RADEON 6350 ekran kartı var, ve bu bilgisayar APU sistem değil. Eski bilgisayar (Bu bilgisayar) intel işlemciye sahip.

Ben kuracağım yeni bilgisayara bu ekran kartını da takabiliyor muyum? Yani Asus A68HM-K ile uyumlu mu bu eski bilgisayardaki ekran kartı ?

Uyumluysa sizce takmalımıyım ? Hem AMD işlemci hem bu ekran kartı daha iyi bir performans sağlar mı? Takarsam eğer ikisinin ortak çalışması için birşey yapmama gerek var mı?

Bu bilgisayardan ATI RADEON 6350 ekran kartımı çıkardığım zaman bu bilgisayara ne olur? En azından facebook, youtube gibi sitelerden video izlemeye, zayıf oyunlar oynatmaya yarar mı? Yoksa intel işlemci tek başına video-oyun anlamında etkiye sahip değil mi ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı