HD 6470 GTA 5 donma sorunu

barıştrm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım HP Pavilion G6 1215ST modeli. 6 GB RAM 1 GB AMD radeon HD 6470 ekran kartı var. GTA V'i satın aldım. Bir adamı kaçırıp trevor işkence ediliyor. Adama ilk işkenceyi yapıyorum ikinci kez işkenceyi yaptıktan sonra polis yanımızda adamın yanına geliyor. Tam parmak şıklatırken oyun donuyor görev yöneticisini açınca gta v yanıt vermiyor yazıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemim intel core i5 2430m, ekran kartımın sürümünü kontrol ettiğimde en son sürüm diyor. Oyun dosyalarını nasıl kontrol ederim?

İşletim sistemim intel core i5 2430m, ekran kartımın sürümünü kontrol ettiğimde en son sürüm diyor. Oyun dosyalarını nasıl kontrol ederim?
İşlemci değil, işletim sistemi. Muhtemelen Windows 7'dir değiştirmediysen. İstiyorsan Windows 10 yapıp ekran kartın destekliyorsa DirectX 12 ile oynamak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı