HD 6470M Sistem GTA 5'i Açar Mı?

Filozof123

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. GTA 5 oynamak istiyorum ve tek isteğim kasmadan açması. Sizce laptopum Gta 5'i kasmadan açabilir mi? Ona göre alacağım oyunu. RAM'ı 8 GB yapabilirim.

-HD 6470M
-i5 2430M
-4 GB RAM
-320GB HDD
-Windows 7 Ultimate 64 bit

Çözüm
RAM'i biraz daha artırsanız çok güzel olacak.
Radeon HD 6470M GTA 5 için yetersiz bir ekran kartı. İşlemciniz yetebilir diye biliyorum.
Eğer o şekilde GTA 5 oynamaya çalışırsanız Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz fakat kaç FPS alırsınız onu bilemeyiz.
GTA 5 için Radeon serisinden 7850 Crossfire ya da Dual-X ekran kartları mevcut, eğer alabilirseniz Orta ya da Yüksek Ayarlarda güzel bir FPS ile oynayabilirsiniz.
Ben de;
Intel Pentium G3260 3.3GHz işlemci
6 GB RAM
ASUS AMD R7 265(AMD Radeon HD 7850 Dual-x) ekran kartı var
Şu anda Steam'dan satın aldım Orta Ayarlarda 55 FPS civarını görüyorum.
RAM'i biraz daha artırsanız çok güzel olacak.
Radeon HD 6470M GTA 5 için yetersiz bir ekran kartı. İşlemciniz yetebilir diye biliyorum.
Eğer o şekilde GTA 5 oynamaya çalışırsanız Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz fakat kaç FPS alırsınız onu bilemeyiz.
GTA 5 için Radeon serisinden 7850 Crossfire ya da Dual-X ekran kartları mevcut, eğer alabilirseniz Orta ya da Yüksek Ayarlarda güzel bir FPS ile oynayabilirsiniz.
Ben de;
Intel Pentium G3260 3.3GHz işlemci
6 GB RAM
ASUS AMD R7 265(AMD Radeon HD 7850 Dual-x) ekran kartı var
Şu anda Steam'dan satın aldım Orta Ayarlarda 55 FPS civarını görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
8gb ram ile genelde 25-30 fps arası gezer ama araba kullanırken çok drop olur.

Ram Gta 5'de yerini daha çok işlemci ve ekran kartına bırakıyor.
Yani kötü bir sistemde istediği kadar Ram olsun yinede rahat oynayamaz.
Evet yüksek ihtimal ile drop yaşayabilir.

Akıcı olur mu?

Hocam size bir site veriyorum hangi ayarlarda oynayabileceğini gösteren bir site.
İşlemcinizi(Processor) Ve ekran kartınızı(Graphics) oraya girerek diğer aşamaya geçin Ekran kartınız gösterilecek Altında Multi-GPU var,bu özellik daha çok yeni nesil ekran kartlarında bulunur sizde o yok o yüzden tiklemeyin.
Ram miktarınızı seçip devam edin.
Hangi ayarlarda olacağı yazıyor.
Site ;Grand Theft Auto V System Requirements | Can I Run GTA 5 PC requirements

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı