elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar selam elimdeki sistem HD 6510. 8 GB RAM'i var. İki controllerla arkadaşımla splitscreen akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Arkadaşlar selam elimdeki sistem HD 6510. 8 GB RAM'i var. İki controllerla arkadaşımla splitscreen akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
A Asxmple Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Ben 6650 ile oynamıştım, akıcı şekilde oynarsınız büyük ihtimalle Kasarsa'da iade edersin sonuçta.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 8 Temmuz 2022 #3 elegiac dedi: Arkadaşlar selam elimdeki sistem HD 6510. 8 GB RAM'i var. İki controllerla arkadaşımla splitscreen akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 6510 diye bir kart bulamadım. Muhtemelen akıcı bir şekilde oynatmaz.
elegiac dedi: Arkadaşlar selam elimdeki sistem HD 6510. 8 GB RAM'i var. İki controllerla arkadaşımla splitscreen akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 6510 diye bir kart bulamadım. Muhtemelen akıcı bir şekilde oynatmaz.
A Asxmple Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #4 elegiac dedi: Arkadaşlar selam elimdeki sistem HD 6510. 8 GB RAM'i var. İki controllerla arkadaşımla splitscreen akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da minimum HD 3870 öneriliyor, oynanır diye düşünüyorum.
elegiac dedi: Arkadaşlar selam elimdeki sistem HD 6510. 8 GB RAM'i var. İki controllerla arkadaşımla splitscreen akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da minimum HD 3870 öneriliyor, oynanır diye düşünüyorum.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #5 hhnoire dedi: 6510 diye bir kart bulamadım. Muhtemelen akıcı bir şekilde oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Etiketi değiştirilmiş ekran kartı. Asxmple dedi: Şimdi baktım da minimum HD 3870 öneriliyor, oynanır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... hhnoire dedi: 6510 diye bir kart bulamadım. Muhtemelen akıcı bir şekilde oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Kolla oynar mı iki kişi split screen dualshockla?
hhnoire dedi: 6510 diye bir kart bulamadım. Muhtemelen akıcı bir şekilde oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Etiketi değiştirilmiş ekran kartı. Asxmple dedi: Şimdi baktım da minimum HD 3870 öneriliyor, oynanır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... hhnoire dedi: 6510 diye bir kart bulamadım. Muhtemelen akıcı bir şekilde oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Kolla oynar mı iki kişi split screen dualshockla?
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 8 Temmuz 2022 #6 elegiac dedi: Etiketi değiştirilmiş ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Anladım ama Cuphead çok sistem gerektirmiyor yani oynayabilirsiniz de belli olmaz. Deneyin olmazsa iade edersiniz.
elegiac dedi: Etiketi değiştirilmiş ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Anladım ama Cuphead çok sistem gerektirmiyor yani oynayabilirsiniz de belli olmaz. Deneyin olmazsa iade edersiniz.
A Asxmple Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #7 elegiac dedi: Etiketi değiştirilmiş ekran kartı. Kolla oynar mı iki kişi split screen DualShock'la? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin, şahsen ben kolla PC de oynamıştım.
elegiac dedi: Etiketi değiştirilmiş ekran kartı. Kolla oynar mı iki kişi split screen DualShock'la? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin, şahsen ben kolla PC de oynamıştım.