GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #11 EnesTemiz33 dedi: Hocam RAM'i 8 GB yapsam bu durum değişir mi? Genişletmek için tıkla... Değişebilir.
EnesTemiz33 dedi: Hocam RAM'i 8 GB yapsam bu durum değişir mi? Genişletmek için tıkla... Değişebilir.
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 EnesTemiz33 dedi: Hocam RAM'i 8 GB yapsam bu durum değişir mi? Genişletmek için tıkla... Mi yi ayırın ve evet artar.
EnesTemiz33 dedi: Hocam RAM'i 8 GB yapsam bu durum değişir mi? Genişletmek için tıkla... Mi yi ayırın ve evet artar.
S Sissu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 346 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #13 EnesTemiz33 dedi: Hocam RAM'i 8 GB yapsam bu durum değişir mi? Genişletmek için tıkla... Droplar azabilir ancak çatışma aksiyonlarında 15 20'e düşeceğini düşünüyorum. kartınız kartınız hakkında da çok iyi şeyler söylenmiyor zaten.
EnesTemiz33 dedi: Hocam RAM'i 8 GB yapsam bu durum değişir mi? Genişletmek için tıkla... Droplar azabilir ancak çatışma aksiyonlarında 15 20'e düşeceğini düşünüyorum. kartınız kartınız hakkında da çok iyi şeyler söylenmiyor zaten.
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #14 Sissu dedi: Droplar azabilir ancak çatışma aksiyonlarında 15 20'e düşeceğini düşünüyorum. kartınız kartınız hakkında da çok iyi şeyler söylenmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrudur ama oyun 1 gb ekran kartı istiyor ve benim kartımda 1 gb. Sadece ramim az. . Kirrik67 dedi: Mi yi ayırın ve evet artar. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun ilgilendiğiniz için. Ram önerebilirmisiniz ? Şuan ki ramim 4 gb 1333 Mhz. GTX 1050 dedi: Değişebilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam cevaplarınız için. Kirrik67 dedi: Mi yi ayırın ve evet artar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu rami alırsam uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım ? Son düzenleme: 31 Mayıs 2021
Sissu dedi: Droplar azabilir ancak çatışma aksiyonlarında 15 20'e düşeceğini düşünüyorum. kartınız kartınız hakkında da çok iyi şeyler söylenmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrudur ama oyun 1 gb ekran kartı istiyor ve benim kartımda 1 gb. Sadece ramim az. . Kirrik67 dedi: Mi yi ayırın ve evet artar. Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun ilgilendiğiniz için. Ram önerebilirmisiniz ? Şuan ki ramim 4 gb 1333 Mhz. GTX 1050 dedi: Değişebilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam cevaplarınız için. Kirrik67 dedi: Mi yi ayırın ve evet artar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu rami alırsam uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım ?