Satılık HD 6510 Sistem

Tunahan51

Kilopat
Daha fazla  
Parçaları satmamın nedeni: Yeni bir cooler master k350 kasa, anakart, psu, ekran kartı aldım.
Elimde kalan Boş Casper Nirvana beyaz kasayı ve diğer parçaları satıyorum ve bu arada modifiyeyi seven biri olduğum için zamanında yan tarafını pencereli (pleksili)yapmıştım.
*Şimdi bu elimde kalan; Kasa, anakart, psu(güç kaynağı), ekran kartını satıyorum.
  • Kasa : Casper Nirvana Beyaz
  • Anakart : Pegatron İpxsb-h61 Intel LGA 1155 pin
  • Ekran Kartı : Ati Radeon hd6510 1gb 128 bit
  • Psu(Güç kaynağı) : Casper marka 250 watt
  • Fanlar : 1 adet 200mm Cooler Master kırmızı ışıklı fan , 1 adet 8cm siyah fan
Almak isteyen ürünlerde hiç kullanmasız kısa bir açıklama yapmak gerekir ise;
Kasayı 4 yıldır kullanıyordum kusursuz, temiz bir kasadır.İçine led yaptınızmı şahane olur. Anakart dersek temizdir, bu anakart ile r7 360 gibi orta seviye kartları çok rahat kullanırlar. Ekran Kartı şimdiye kadar hiçbir problem olmadı her türlü oyunu açar crysisler ,farcry 4,watch dogs, wolfensteinler, ama artık bu son çıkan (assasin creed 5, cod black ops 3) gibi oyunları açmıyor e bu oyunlar büyük baş, Psu da temizdir, Fanlar 20cm cooler master ledli fan sıfırdır , yeni aldığım kasa ile yanında verilmiştir hiç kullanılmadı.:)

Fiyat olarak : Kasa+Anakart+Ekran Kartı+Psu :4 lü son fiyat 200 TL'dir +2 fan ve 1 metre led şerit de benden olsun..
Ayrı fiyatlara:Kasa 80 TL , Anakart 50 TL , Ekran Kartı 50 Tl, Güç Kaynağı 30 Tl, 20cm ledli fan 30 Tl'dir.

Telefon : 0507 505 5029

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı