HD 6570 ile PUBG Lite Oynanır mı?

Letgoda birkaç ekran kartı buldum. İlk olarak GTX960, HD 7780, GT 730, GT 1030, RX 580 benim tek istediğim yeni sistem toplamak istemiyorum. Bu ekran kartlarından birini alıp darboğaz olmadan oynamak istiyorum.

GT 730 derim.
Ya da GTX960 al GT 1030 d alabilirsin bunlar GT 730 dan daha güçlü.

Son düzenleme:
GT 730 derim.
Ya da GTX960 al GT 1030 d alabilirsin bunlar GT 730 dan daha güçlü.

GTX 960 buldum 250 tl ye ama ürünü bana satacak olan kişi ekran kartını çinden almış. Benim tek öğrenmek istediğim GTX 960 darboğaz yapar mı?

Aynı işlemciyi kullanıyorum . Birkaç ay önce çıkan Oem Rx 460 aldım, sorun çıkarmadı.

An itibariyle denedim 1440x900 çözünürlükte en düşük ayarlarda 40 FPS ve üzeri oynatıyor.
G41-Q8300-6GB RAM-2GB HD6570
Arada 40 altına da iniyor ama oyun akıcılığını kaybetmiyor. Ayrıca Wi-Fi ile oynuyorum.

Aynı işlemciyi kullanıyorum . Birkaç ay önce çıkan Oem Rx 460 aldım, sorun çıkarmadı.

Çok süper beni yeni sistem almaktan kurtardın kardeşim, nereden aldın sen ekran kartını ?

RAM'lerin frekans hızı pek iyi değil. Ekran kartın yeterli bence RAM'leri değiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@metehan5 RAM'lerin frekansında bir şey yok. Sadece ekran kartı bu oyunu orta ayarlarda oynatacak kadar güçlü değil.

Bu ekran kartı ile mining yapılmış. Alınmasını tavsiye etmem. Forumda birçok kişi hatta neredeyse herkes mining kartlara karşı. Olması gereken de bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…