HD 6570 Overclock

AhmetUnuvar

Hectopat
Daha fazla  
HD 6570 kullanıyorum. GPU saati 400 MHz. Bellek saati ise 533 MHz olarak görünüyor ve bu benim gözüme düşük geldi. Overclockla maksimum kaça kadar çıkarabilirim? Görüntüsünün bozulmaması lazım ve kartım 39-40 derecede geziyor. Elimde bir tane pasif soğutmalı Zotac GF210 Synergy var bunun soğutmasını HD6570'e takarsam ısısı düşermi?

Son düzenleme:
Referans sürümü ise pek bişey yapamassınız. Referans ise yavaş yavaş belleği 100 arttırıp 400'ü 550 'ye gelebilme ihtimali var. PSU'un kaç ? Bi oyunda kasıyosa 24 FPS ise 33 çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Referans fabrika çıkışı olur. Sessizlik için hızı ve fan hızı düşürülmüş ve sıcak çalışır ama MSI ve ASUS gibi markaların ekran kartları fanları geliştirilmiş ve performansları arttırılmış olur. Bu yüzden OC yapmak daha kolay olur.

Hayır

Buna bi bak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı