BaşaraJAXın Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 22 9 Aralık 2018 #1 Bilgisayarımın sistem özellikleri şunlardır: Pentium(R) Dual-Core E5700 3.00Ghz RAM: 4 GB İşletim Sistemi: 64 bit Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 2 GB Yerel Disk C-D toplam: 500 GB
Bilgisayarımın sistem özellikleri şunlardır: Pentium(R) Dual-Core E5700 3.00Ghz RAM: 4 GB İşletim Sistemi: 64 bit Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 2 GB Yerel Disk C-D toplam: 500 GB
Çözüm Madox 9 Aralık 2018 Eski bilgisayarımın 6850 ekran kartı vardı açıyordu ama verimli bir oyun olmuyordu 25-30 FPS ve drop PUBG zaten problemli bir oyun 1070'li sistemlerde bile performans sorunu yaşatıyor,ayrıca RAM yetersiz PUBG oyun esnasında 7 GB ram kullanıyor.
Eski bilgisayarımın 6850 ekran kartı vardı açıyordu ama verimli bir oyun olmuyordu 25-30 FPS ve drop PUBG zaten problemli bir oyun 1070'li sistemlerde bile performans sorunu yaşatıyor,ayrıca RAM yetersiz PUBG oyun esnasında 7 GB ram kullanıyor.
KS KS BaşaraJAXın Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 22 27 Aralık 2018 #11 Khaleesi Targaryen dedi: biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma. Oyun dışı kendi emülatör ayarlarında var. 2K ya alabilirsin oradan. Genişletmek için tıkla... Bana ss atabilir misin? Birkaç şey yaptım ama onlarda da oyun için takıntılar oluşuyor,en düşük grafikleri de ss atarsan çok mutlu olurum Artı 0 Eksi
Khaleesi Targaryen dedi: biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma. Oyun dışı kendi emülatör ayarlarında var. 2K ya alabilirsin oradan. Genişletmek için tıkla... Bana ss atabilir misin? Birkaç şey yaptım ama onlarda da oyun için takıntılar oluşuyor,en düşük grafikleri de ss atarsan çok mutlu olurum