Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 894 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar sistem özelliklerim tam olarak bunlar: 8 GB RAM HD 6570 ekran kartı (2 GB) A8 6600k APU işlemci 3.90 GHz hızı var. Sizce bu sistem bu oyunu açar mı? Epic Games ücretsiz verdi de
Arkadaşlar sistem özelliklerim tam olarak bunlar: 8 GB RAM HD 6570 ekran kartı (2 GB) A8 6600k APU işlemci 3.90 GHz hızı var. Sizce bu sistem bu oyunu açar mı? Epic Games ücretsiz verdi de
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 20 Mayıs 2021 #2 Ben daha güzel bir oyun bekliyordum. Bu arada şu siteden kaldırıp kaldırmayacağına bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
Ben daha güzel bir oyun bekliyordum. Bu arada şu siteden kaldırıp kaldırmayacağına bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 894 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Quitahditale dedi: Ben daha güzel bir oyun bekliyordum. Bu arada şu siteden kaldırıp kaldırmayacağına bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... İşlemcim ve ekran kartım karşılamıyormuş ama gene de indireceğim bey ki kasmaz (diğer her şeyi karşılıyor ama )
Quitahditale dedi: Ben daha güzel bir oyun bekliyordum. Bu arada şu siteden kaldırıp kaldırmayacağına bakabilirsiniz. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... İşlemcim ve ekran kartım karşılamıyormuş ama gene de indireceğim bey ki kasmaz (diğer her şeyi karşılıyor ama )