Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.156 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #11 inyhzz dedi: Evet hocam zaten inek olan insan bile anlar o kadar açık. Genişletmek için tıkla... Doğru işte ne bileyim konuyu sağ tarafta gördüm biraz inceledim bakim yazabileceğim bir şey var mı dedim baktım da ne göreyim birisi ilan sitesi arıyor dedim benim de aklıma geldi yazayım dedim fazla açık oldu netliği
inyhzz dedi: Evet hocam zaten inek olan insan bile anlar o kadar açık. Genişletmek için tıkla... Doğru işte ne bileyim konuyu sağ tarafta gördüm biraz inceledim bakim yazabileceğim bir şey var mı dedim baktım da ne göreyim birisi ilan sitesi arıyor dedim benim de aklıma geldi yazayım dedim fazla açık oldu netliği
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #12 JONPROMIE dedi: Satmaya değmez diye düşünüyorum elinde kalması daha çok işine yarar gibi. Genişletmek için tıkla... Zula 90 MC 200 Valorant 30 GTA 4 60 FPS oynatiyor CS:GO'da 30 FPS aliyor fazla almasi gerekmiyor mu?
JONPROMIE dedi: Satmaya değmez diye düşünüyorum elinde kalması daha çok işine yarar gibi. Genişletmek için tıkla... Zula 90 MC 200 Valorant 30 GTA 4 60 FPS oynatiyor CS:GO'da 30 FPS aliyor fazla almasi gerekmiyor mu?