ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #11 Zyplux dedi: Alırsın ben 120 FPS'i gördüğüm oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? Lobide 120 FPS alıyorsunuz herhalde. 120 FPS almak zor ama işlemcinize göre değişen bir şey olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim.
Zyplux dedi: Alırsın ben 120 FPS'i gördüğüm oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? Lobide 120 FPS alıyorsunuz herhalde. 120 FPS almak zor ama işlemcinize göre değişen bir şey olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #12 ŞenolGüneş dedi: Hocam emin misiniz? Lobide 120 FPS alıyorsunuz herhalde. 120 FPS almak zor ama işlemcinize göre değişen bir şey olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımız aynı sadece işlemcim Intel benim ortalama 70 FPS.
ŞenolGüneş dedi: Hocam emin misiniz? Lobide 120 FPS alıyorsunuz herhalde. 120 FPS almak zor ama işlemcinize göre değişen bir şey olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımız aynı sadece işlemcim Intel benim ortalama 70 FPS.