HD 6570 Sistemde CS:GO Düşük Performans

Takla Life

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Daha düne kadar görselde vereceğim ayarlarda 50-80 FPS alıyordum. Ama bugun ne olduysa oyuna girdiğim ilk andan beri kasıyor. Ayarları en düşüğe aldım. Yine hafif kasmalar yaşıyorum. Nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda çalışan bir şey yok. Dediğim gibi bilgisayar dünle aynı işlemleri yapıyordu. Ama bugün yaşadım bunu sadece. Çözünürlülüğü düşürünce çok kötü oluyor.

Sizin işlemci neydi?

Ekran kartınızın driverları güncelleyin.
Bunu Windows Tuşu basın>Aygıt Yöneticisi yazın ve girin>Görüntü Bağdaştırıcıları tıklayın>Güncelleye Tıklayın.

İşlemciniz düşüktür. CS:GO işlemciye daha çok yüklenen bir oyun. Arka planda sizin farkedemediğiniz trojan benzeri programlar olabilir. Bunlar da haliyle işlemciyi sömürür. Tarama yapmanızı öneririm.

Islemci Core I5 650.
Bugune kadar hic sorun yasamadim. Bilgisayara bir hafta once format attim. AMD yeni driver cikarmadiysa yakin zamanda bir hafta once yuklendi en son driver. Anlayamadim. Dune kadar mis gibi calisan oyun dun kasmaya basladi. Flashlar patladiginda duruyor saniyeden kisa bir sure.

Bendede intel core duo 2 e8400 işlemci var. Aynı ekran kartı var 6570 ama 800x600'de herşey en düşük sıkıntılı kasıyor arasıra fps düşük.

Ben yukatida verdigim gotselde cok rahat oynuyordum 80 FPS yi goruyordum. Hatta bu resimde 1 ay oncesi felan o ayarlarda 90 FPS de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…