Senense Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #21 merto14 dedi: Islemci anakarta gore en iyisi yeni aldjm zaten galiba HD7770 alacağım yapacak bir şey yok. Isinsin ya o darbogaz olur mu? Genişletmek için tıkla... Kral ısınsın ya deme çok ısınırsa kart ömrü tükenebilir. Ama ben ekran kartımı ocak olarak kullanacağım dersen oluru var.
merto14 dedi: Islemci anakarta gore en iyisi yeni aldjm zaten galiba HD7770 alacağım yapacak bir şey yok. Isinsin ya o darbogaz olur mu? Genişletmek için tıkla... Kral ısınsın ya deme çok ısınırsa kart ömrü tükenebilir. Ama ben ekran kartımı ocak olarak kullanacağım dersen oluru var.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #22 Senense dedi: Kral ısınsın ya deme çok ısınırsa kart ömrü tükenebilir. Ama ben ekran kartımı ocak olarak kullanacağım dersen oluru var. Genişletmek için tıkla... Dogal gaz niyetine kullanacağım olur mu? NoBMPR R8 dedi: @merto14 hocam ekran kartı önerisi istiyorsanız ayrı konu açın. Bütçe belirtip beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Sifir alma luksum yok tanidik bilgisayarci abiden alisveris yapiyorum.
Senense dedi: Kral ısınsın ya deme çok ısınırsa kart ömrü tükenebilir. Ama ben ekran kartımı ocak olarak kullanacağım dersen oluru var. Genişletmek için tıkla... Dogal gaz niyetine kullanacağım olur mu? NoBMPR R8 dedi: @merto14 hocam ekran kartı önerisi istiyorsanız ayrı konu açın. Bütçe belirtip beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Sifir alma luksum yok tanidik bilgisayarci abiden alisveris yapiyorum.