HD 6570 Sisteme Tavsiye

MrClown

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım bilgisayarın özelliklerini yazacağım. Bana ne gibi updateler yapabilirim? Parçalar üzerinde söylerseniz sevinirim. Çok aşırıya kaçmadan standart olursa yani 16 GB RAM var. Bunu 32 yapmak gereksizdir. Bunun gibi şeyler olmazsa standart günümüz şartı olursa sevinirim. Bütçe konusuna gelirsek çok aşırı olmasın standart fiyat-performans olabilir.

İşlemci: AMD A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics 4.2 GHz
Ram: 16 GB DDR3
Ekran Kartı: 2Gb Hd6570 DDR3 128Bit
Anakart: AMD Soket FM2 A58 GA
İşletim Sistemi: Windows 8.1
PSU: 300 watt (Markasını malesef bilmiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba.Aynı kartı bende kullanıyorum.250 wattlık casperin psusu yüzünden geliştirme diye bir şey yapamıyorum.Şuanda seninle aynı durumda gibiyiz gerçi senin sistemin benimkinin 2.5 katına eşdeğer orası ayrı mesele 300watt psuya ekran kartı tavsiyesi zor olur bunu bilmeni isterim.Tavsiyem 500e çıkarabilmen.Şimdi sen demişsinki fiyat performans olsun diye.Bütçeni tam olarak bilmiyorum ama tahminimce 500 700 civarındadır 300-500 arasında ise upgrade etmen mümkün ama psu dar boğaz olabilir.Farz edelimki bütçen 700 tl.

Psu olarak : XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar önerebilirim.(Gerçi şu 80 plus olayı fiyatları abartı şekilde yükseltiyor.Bence saçma bir fiyat farkı var.)

Ekran kartı olarak da: Powercolor R9 270 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar önerebilirim.

diyelim ki 500 tl bütçen var:

Psu: Aynı olsun üsttekiyle.

Ekran kartı olarak da : Sapphire R7 260X Gddr5 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

550 tlye denk geliyor galiba küsuratına çok dikkat etmedim.

Bütçeni keşke belirtseydin.Daha iyi yardımcı olmak adına bilmediğim için bende seçerken zorlandım açıkçası.

Teşekkür ederim. Bütçemi standart fiyat-performans olarak belirtmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…