HD 6650M sistemde CS2 siyah ekran verip geri kapanıyor

leanzyss

Centipat
Daha fazla  
Bugün CS 2 yükledim oynaya basınca oyun açılıp siyah ekran verip anında geri kapanıyor ve hiçbir hata kodu kopyalamadan ve hiçbir hata mesajı vermeden direkt kapanıyor ancak başlatma seçeneklerine " -Vulkan " yazdığımda oyun açılıyor ancak buradada ayarlarım sınırlı yani oyunu tam ekran yaptığımda oyun çöküyor, grafikleri düşürdüğümde oyun çöküyor ve ana menüde bile Max 16 FPS alabiliyorum.

HD6650M - Intel HD 3000.
8 GB RAM.
i5 2430M.
Laptop Packard Bell LS44hr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün CS 2 yükledim oynaya basınca oyun açılıp siyah ekran verip anında geri kapanıyor ve hiçbir hata kodu kopyalamadan ve hiçbir hata mesajı vermeden direkt kapanıyor ancak başlatma seçeneklerine " -Vulkan " yazdığımda oyun açılıyor ancak buradada ayarlarım sınırlı yani oyunu tam ekran yaptığımda oyun çöküyor, grafikleri düşürdüğümde oyun çöküyor ve ana menüde bile Max 16 FPS alabiliyorum.

HD6650M - Intel HD 3000.
8 GB RAM.
i5 2430M.
Laptop Packard Bell LS44hr.

Sistem özellikleri ile alakalı sisteminiz bu oyun için düşük kalıyor ki CS2 zaten problemli bir oyun güçlü bilgisayarlar da bile sıkıntı yapabiliyor sizin sistem de kapanma veya açılmama gibi durumlar normal.

Başlatma koduna ne yazdığınızı söyler misiniz lütfen.

Başlatma kodunu CS:GO'da kullanıyordum. CS2'de aynı kodu denediğimde oyun açılmıyordu, bende kodu sildim. Bulabilirsem atayım kodu belki çalışır hocam.

-novid -nojoy -tickrate 128 -freq 165 +fps_max 0 -nod3d9ex1 +cl_forcepreload 1
Sanırım bu koddu deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı