HD 6670 Düşük FPS Sorunu

Emir Güzel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler bayanlar, benim sistemim şöyle;

Anakart: Asus P5kpl-cm
İşlemci: Intel® Core™2 Quad Processor Q8200
HDD:300 GB SATA
Ekran Kartı: Amd Radeon Hd 6670 2 gb Gddr3
İşletim Sistemi: Windows 10 (Yeni Format Atılmış Virüs Şansı Yok)

Sorunuma gelicek olursak ben bu ekran kartıyla çekilmiş testlere bakınca adamlar benden yüksek ayarlarda daha çok FPS alıyorlar. bknz: Arma 3 low da oynuyorum 800x600 yapsam dahi 20 FPS geçmiyor (altis life), Grand Theft Auto 5 da adamlar bir iki ayarı high yapıyorlar ortalama 30 FPS ben gene çözünürlüğü 800*600 yapsam sabit 30 FPS alamıyorum. Nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü sıkıntısıdır diye düşünüyorum sürücülerinizi kurcalayıp en güncel sürümü kullanmanızı tavsiye ediyorum.Oyunun güncel sürümünü kullanmanızda etki edecektir ve oyununuz orjinal değil ise performans etkilenebilir.

İyi günler.

İyi akşamlar,
Sürücülerim en güncelidir 2-3 defa silip kurdum, 1 defada format attım, oyunlarımın hepsi orjinaldir arma 3 gta 5 dayz vs 5670 ile oynana bilen oyunları 6670 kartımla oynayamıyorum, başka sorun olabilir mi ? @Recep Baltaş Recep abi bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Yakın zamanda yeni ekran kartı alıcam zaten (7770) ama onu alana kadar idare etsin istiyorum. @Akif

@Emir Güzel Sürcüler güncel oyunlar orjinal ise maalesef bir şey söyliyemem ama kaç gb RAM sahibisiniz 2gb veya 4gb ise GTA 5 gibi bir oyunda kasması çok anormal değil GTA 5 genelde 5-6 GB Ram kullanır arkaplandaki programlar da biraz Ram tüketir günümüzde "Orta Seviye Oyuncu Bilgisayarı" dendimi 8GB Ram olmalıdır eyer 4gb ise Harddiskten Swap yapılır harddisk ram olarak kullanılır buda oyunu oynanmaz derecede kasmasına yeterlidir. 4gb Ram saibi iseniz 7770 yerine 4gb daha alıp 4x2 toplam 8GB yapın kasmanız azalacak hatta kaybolacaktır.

İyi Günler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı