HD 6670 FPS düşmesi

sabunluk

Zeptopat
Daha fazla  
Yakın zamanda başlayan bir sorunum var, bilgisayarım bir anda League of Legends'da FPS düşmesi yemeye başladı. 120 FPS civarı rahat oynayabiliyorum ancak 2-3 dakikada bir 10 -20 FPS'lere kadar düşürebilen bir drop giriyor yaklaşık 15 saniye sürüyor. 4 GB RAM'in yetmediğini düşünerek 4 daha ekleyerek 8 GB'ye çıkardım. Ancak işe yaramadı. Yapabildiğim tek tespit: MSI Afterburner uygulamasından ya da görev yöneticisinden kullanım yüzdelerini izlediğimde FPS dropun girdiği anda CPU, RAM, GPU kullanım yüzdeleri düşüyor, sıfıra yaklaşıyor. Yardımcı olursanız çok sevininirim.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6670
İşlemci: AMD FX-4100 Quad Core 3.60 GHz
RAM: 8 GB
128 GB SSD 500 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ilgin için. Bu vakitten sonra bu konuyu gören olur mu ki daha? Aşağılarda kaynadı gitti artık gibime geliyor.

Teşekkür ederim ilgin için. Bu vakitten sonra bu konuyu gören olur mu ki daha? Aşağılarda kaynadı gitti artık gibime geliyor.
Merhaba msi afterburner ve riva tuner ile istatistikleri oyuna yansıtırken işlemci frekansları soğukkenki frekanslarla aynı mı yoksa düşük mü bir kontrol eder misiniz?

Merhaba msi afterburner ve riva tuner ile istatistikleri oyuna yansıtırken işlemci frekansları soğukkenki frekanslarla aynı mı yoksa düşük mü bir kontrol eder misiniz?
Biraz daha detaylı söyler misin rica etsem. Oyuna yansıtma kısmını anlamadım.
Şuan kontrol ettim. Bilgisayar durgun haldeyken 900 MHz olan frekans, oyundaki FPS drop sırasında 100 MHz' e kadar iniyor. Konunun başlarında MSI afterburner verilerini paylaştım onu da inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kabul ederseniz bir kaç ayarlama yapabilirim anydesk ile bağlanıp. Wİndows üzerinden ne zaman üst freakanslara ayarlaması için gizlenmiş seçeneği açıp yeni bir plan oluşturacağız. Eğer sorun güç planı değilse Termal macunlarda da sorun olabilir. Dediğim şekilde bir güç planı oluşturup denemenizin yararlı olacağını düşünüyorum..

3.60 ghz işlemcinin 900 mhzlerde dolanması da ayrı garip ayrıca, büyük ihtimalle bir program güç ayarlarınızı değiştirdi kurulum esnasında.

Bilgisayar daha taze formatlı, yani bir programın vs. güç ayarlarını değiştirdiğini sanmıyorum, güç ayarları default şuan ve ben bildim bileli bu işlemci 900 mhz de çalışıyor.

Bilgisayar daha taze formatlı, yani bir programın vs. güç ayarlarını değiştirdiğini sanmıyorum, güç ayarları default şuan ve ben bildim bileli bu işlemci 900 mhz de çalışıyor.
Hocam anormal bir durum bu, dediğim gibi dilerseniz hemen 5 dakikada halledebilirim spacedesk ya da teamviewer tarzı bir şeyle bağlanarak.
Hocam anormal bir durum bu, dediğim gibi dilerseniz hemen 5 dakikada halledebilirim spacedesk ya da teamviewer tarzı bir şeyle bağlanarak.
Eğer güven konusundan ötürü istemiyorsanız yapacağım şeyi yönerge haline getirip atabilirim.

Peki deneyelim o zaman, nasıl bağlanıyoruz özelden mi konuşalım?

Peki deneyelim o zaman, nasıl bağlanıyoruz özelden mi konuşalım?
Hocam özelden anydesk idnizi yollayın, bu platformunun özel yazışma sistemi var mıydı bu arada
Hocam özelden anydesk idnizi yollayın, bu platformunun özel yazışma sistemi var mıydı bu arada
Bu kullanıcı adına sahip instagram hesabıma da atabilirsiniz hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…