yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Laptopum bozulmadan önce CS:GO, Fortnite, Valorant, Cyberpunk, GTA V oynuyordum. Laptop gidince çocukluk kasamı açayım dedim. Yazdığım oyunlarla aynı tür olması önemli değil, sizin beğendiğiniz her oyunu oynarım.
Laptopum bozulmadan önce CS:GO, Fortnite, Valorant, Cyberpunk, GTA V oynuyordum. Laptop gidince çocukluk kasamı açayım dedim. Yazdığım oyunlarla aynı tür olması önemli değil, sizin beğendiğiniz her oyunu oynarım.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 14 Nisan 2021 #2 TF2, Half-Life, CS 1.6 gibi oyunlar oynayabilirsiniz ben hala daha oynarım arada.
yusufemre2 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 235 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 TalipÖztürk dedi: TF2, Half-Life, CS 1.6 gibi oyunlar oynayabilirsiniz ben hala daha oynarım arada. Genişletmek için tıkla... Hocam TF2'ye bir türlü ısınamadım, CS 1.6 oynadım, Half-Life için teşekkürler.
TalipÖztürk dedi: TF2, Half-Life, CS 1.6 gibi oyunlar oynayabilirsiniz ben hala daha oynarım arada. Genişletmek için tıkla... Hocam TF2'ye bir türlü ısınamadım, CS 1.6 oynadım, Half-Life için teşekkürler.