C Cihat Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar ekran kartımın bu oyunda kaç fps aldığına nerden bakabilirim ?
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2013 #2 Frap adlı programı oyuna girmeden önce açın bu sayede görebilirsiniz.
C Cihat Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #3 Oyun bende yok. Yani oyunu indirmedim daha. Oyun kasar mı ya da kaç fps alır onu öğrenmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2013
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 2 Kasım 2013 #5 Buradan indirip bakabilirsin;Download Fraps 3.5.99 free version
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #6 Cihat dedi: Oyun bende yok. Yani oyunu indirmedim daha. Oyun kasar mı ya da kaç fps alır onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube videolarına göz atabilirsiniz; buradan. Çıkan sonuçların hepsi HD6850 üzerinde oynanmış FarCry 3 oyunudur fakat hepsi farklı farklı sistemlerde çekilmiştir. Videoların açıklamasında sistemlerini yazarlar genellikle, kendi sisteminize en yakın olan videoyu izlerseniz daha net öğrenirsiniz.
Cihat dedi: Oyun bende yok. Yani oyunu indirmedim daha. Oyun kasar mı ya da kaç fps alır onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube videolarına göz atabilirsiniz; buradan. Çıkan sonuçların hepsi HD6850 üzerinde oynanmış FarCry 3 oyunudur fakat hepsi farklı farklı sistemlerde çekilmiştir. Videoların açıklamasında sistemlerini yazarlar genellikle, kendi sisteminize en yakın olan videoyu izlerseniz daha net öğrenirsiniz.
S shankssann Megapat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 857 Çözümler 1 2 Kasım 2013 #7 Full Ultra ayarda ben kendim BF3 multi de 25-30 arası alıyorum. 6850 de powercolor un. Ona göre hesap et istersen yani karşılaştır.
Full Ultra ayarda ben kendim BF3 multi de 25-30 arası alıyorum. 6850 de powercolor un. Ona göre hesap et istersen yani karşılaştır.