HD 6870 ''0x000000124'' Hatası

omer3110

Hectopat
Daha fazla  
Powercolor HD6870 ekran kartım oyunlara girdikten belli bir sure sonra PC kendını kapıyor. Acılınca Bluescreen hatası ''0x000000124'' hatası alıyorum. Kartım Mafia 2 1600x900 high ayarlar 63 derece calısıyor.

Sistem: Gigabyte F2A55-M anakart
Kingston 4 GB RAM
AMD A6 5400k işlemci
Buda Minidump klasörümü nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Reballing diye bir şey duydum. Çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınıza güncel windows u kurup en güncel sürücüleri yüklemenizi ve bilgisayarınıza bakım yapmanızı tavsiye ederim.

Geçici çözümler sunmak istemiyorum fakat herşey güncel ve son zamanlarda güncelleme yaptıysanız son güncellemelerden kaynaklı bir sorun olması olasıdır.

driverlarım güncel bu sorun 3 yıl once başladı 3 yıl ıcınde binlerce kez format atıldı driver indirildi kaldırıldı malesef

C:\Windows\Minidump hedefindeki dosyayı herhangi bir bulut servisine yükleyebilirsin.
Yinede aldığın hata depolama aygıtları ile alakalı sinyaller veriyor.

Bellekleri, bu programı bir USB'ye atarak test et ; C:\Windows\Minidump
Buradan da güncel olanın deneme sürümünü indirebilirsin HD TUNE ; HD Tune website

Başka parçalarda da problem olabilir yinede. Sen şimdilik dediklerimi yap, ve mutlaka ama mutlaka fotoğraf at.

abi hd 6870 arızalanınca sparkle 9600gt 2gb ya geçtim sattlerce oyun oynuyorum hata yada bi problemle karsılasmıyorum sorun ekran kartında ne zaman 6870 taksam günlük kullanımda çalısıyor oyunlara girince 10 dk sonra reset attırıyor makıneya mavi ekran hatası veriyor

hd tune sonucu

ram ler ile harddiski windows ile kontrol ettim bi sorun cıkmadınıgını gosterdi mididump klasörünü buraya nasıl yüklerim ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 195
Herhangi bir bulut depolamaya yükle. Google Drive, yandex gibi. Yükleme yaptıktan sonra baglantıyı paylaşmak için seçenek olcak işte o linki buraya yapıştırın indirip kontrol edebilsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı