HD 6870 98 Derece Normal Mi ?

ShoveN

Hectopat
Daha fazla  

Sol üst köşeden de görüleceği üzere ekran kartım 98 dereceyi görüyor. Ortalama olarak 55-60 arası fps alıyorum ve gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Fakat oyunda iken video çekmeyi deniyeyim dedim ve video çekerken fps 25-35 arası gidip geldi. Bu seferde ekran kartı sıcaklığı 78 üzerine çıkamadı. Şimdi bu sıcaklığın fps ile alakası var mı? 60 fps civarında 98 derece normal midir? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not:Oyunu ultrada oynamaktayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınır 95 derece, ekran kartın kısa bir zaman sonra yanabilir.
Soğutma sistemini kontrol etmeni tavsiye ederim.
Kasaya ilave fan eklemek kasayı temizlemek gibi.

Dostum dediklerinin hepsini yaptım. Ekran kartının soğutma sistemini çıkarıp bir güzel temizledim. Ardından termal macununu da yeniledim. Kasada toz yok denilecek kadar az. Sorun nerede hiç bilmiyorum

Dostum dediklerinin hepsini yaptım. Ekran kartının soğutma sistemini çıkarıp bir güzel temizledim. Ardından termal macununu da yeniledim. Kasada toz yok denilecek kadar az. Sorun nerede hiç bilmiyorum
Tek çaren oyunu high ayarlarda oynayıp sıcaklığı dizginlemen.
Bütçen varsa ekran kartını yenilemeni tavsiye ederim, biraz eskimiş belli ki.

Tek çaren oyunu high ayarlarda oynayıp sıcaklığı dizginlemen.
Bütçen varsa ekran kartını yenilemeni tavsiye ederim, biraz eskimiş belli ki.

Daha 1.5 yıl oluyor bilgisayarı toplayalı. O zaman high veya medium da oynamak en iyisi. Ultrada oynayayım derken ekran kartını da yakmak istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın fan devrini kontrol et. Kartın fanlarını temizle. Kartın fanlarının temiz olduğundan eminsen, kasa içinde hava sirkülasyonu olmayabilir, elinden geldiğince kablo düzenlemesi yap.

Daha 1.5 yıl oluyor bilgisayarı toplayalı. O zaman high veya medium da oynamak en iyisi. Ultrada oynayayım derken ekran kartını da yakmak istemem
Fan deviri %100 değil mi bu arada ?
Deviri %100'e alarak sıcaklığı azaltabilirsin.
Tabi sesten feragat edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…