omerfcoskun
Femtopat
Daha fazla
İyi sosyaller herkese. İşlemcim AMD Ryzen 5 1600, ekran kartım HD 6870 ve 8 GB DDR4 RAM kullanıyorum. Origin üzerinden FIFA 20 oynamaya çalıştığımda "detected AMD Radeon version 15.301. the required version is 17.10 or later please Update your driver at..." hatası alıyordum. Daha sonra kayıt defteri düzenleyiciden versiyonu 16.10'dan 17.10'a çektim çünkü ekran kartı sürücüm en fazla 16.2.1 versiyonunu destekliyor.
Bazen de hata almama rağmen oyuna giriyor, kariyer menüsünden kadromu düzenleyip maç oynayacağım zaman "getdeviceremovedreason" hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Ekran kartımın harika olmadığını biliyorum ama biraz zaman geçirmek için oynamak istiyordum. Yapabileceğim herhangi bir çözüm var mıdır?
Bazen de hata almama rağmen oyuna giriyor, kariyer menüsünden kadromu düzenleyip maç oynayacağım zaman "getdeviceremovedreason" hatası alıyorum ve oyun kapanıyor. Ekran kartımın harika olmadığını biliyorum ama biraz zaman geçirmek için oynamak istiyordum. Yapabileceğim herhangi bir çözüm var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: