HD 6870 Zula'da %0 kullanılıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Zula oynuyorum. Mesela yüksek ayarlar GPU kullanımı 0. çok uzun bir süre sonra en fazla 20-30'a çıkıyor. O da nadir. CPU kullanımı da 30 aralarında geziniyor. Ekran kartı AMD 6870 1GB 256Bit. İşlemci AMD Phenom X6 1055t. 4 GB RAM. Niye oluyor? GPU kullanımı yüksek miolsa daha iyi, düşük mü? Aynı şekil işlemci de. Yardımcı olur musunuz?

M
Oyun içi ne kadar FPS alıyorsun? FPS drop yiyor musun? Hangi program ile kullanımlara bakıyorsun ve diğer oyunlarda durum böyle m
Oyun içi ne kadar FPS alıyorsun? FPS drop yiyor musun? Hangi program ile kullanımlara bakıyorsun ve diğer oyunlarda durum böyle mi?
Msı afterburner ile bakıyorum 70 80 fps alıyorum bazen 100 o aralar yüksek ayarlarda oynuyorum ara ara takılıyor devam ediyor farcry3 oynuyorum onda 99 gpu çalışıyor

MSI Afterburner ile bakıyorum 70 80 FPS alıyorum bazen 100 o aralar yüksek ayarlarda oynuyorum ara ara takılıyor devam ediyor Far Cry 3 oynuyorum onda 99 GPU çalışıyor.
Hatırladığım kadarıyla Zula optimizasyon sorunlu bir oyundu, takılma sorunu ondan kaynaklı olabilir.

Ayriyeten MSI Afterburner, o oyundayken verileri yanlış gösteriyor da olabilir. FPS'ler fena değil, bir sıkıntı yok gibi.

Hatırladığım kadarıyla Zula optimizasyon sorunlu bir oyundu, takılma sorunu ondan kaynaklı olabilir.

Ayriyeten MSI Afterburner, o oyundayken verileri yanlış gösteriyor da olabilir. FPS'ler fena değil, bir sıkıntı yok

Ayriyeten MSI Afterburner, o oyundayken verileri yanlış gösteriyor da olabilir. FPS'ler fena değil, bir
Normal oyunlarda 99 ve aşağısı veriyor abi işlemcide 40 falan çalışıyor normalmi Birde abi bilgisayar boştayken yeni açtığım zaman sıcaklık
40 50 arasında dolaşıyor normalmidir boştayken işlemci fanı abi işlemci ısınmamişken çok ses yapıyor hızlı dönüyor yani programdan ayarladım ama yapamadım :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı