HD 7350 Aşırı Isınıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçici bir süre kullanmak için kendime HD 7350 almıştım ancak ekran kartında aşırı ısınma sorunu mevcut. Boşta 80 derece iken Crysis 1'in menüsünde bile 100 derece. Bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Ekran kartının termal macununu yenile.
Büyük ihtimal oradan olabilir.

Büyük ihtimal Fan da toz birikintisi yada yünleşmiş pislik olabilir.
Güvendiğiniz bir Bilgisayarcıya ya da kendiniz nasıl açılacağını öğrenerek yapabilirsiniz.

Ekran kartının termal macununu yenile.
Büyük ihtimal oradan olabilir.

Büyük ihtimal Fan da toz birikintisi yada yünleşmiş pislik olabilir.
Güvendiğiniz bir Bilgisayarcıya ya da kendiniz nasıl açılacağını öğrenerek yapabilirsiniz.
Bugün aldım ekran kartını. Gayet temiz duruyordu. Modeli bu. Üstüne fan olmadığı için mi bu kadar ısınıyor ? Yoksa dediğiniz gibi içini açıp termal macun mu yenilemek gerek ?

Dosya Ekleri

• 121479.jpg
    121479.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 71
Önerebileceğiniz ucuz kaliteli bir termal macun var mı ?
Kardeşim geç fark ediyorum ama kusuruma bakma dediğin ekran kartında fan yok :D.
Termal macun işleri ile hiç uğraşmadan ucuzundan bir fan al tak Kasaya.
Power ile de bağla mis gibi otursun bak bir daha ısınma sorunu olmaz.
Eski ekran kartlarında fan olmayabiliyor.
Bakın benimde HD 5450 ekran kartımda fan yoktu bir fan alıp takmıştım onunla idare ediyordum şuanda elimde R7 265 2 Fanlı güzel bir ekran kartı var ama hayla o fanı kullanıyorum sizde fan alıp takın derim.
Fansız ekran kartları için faydası cidden oluyor.
Fanlı ekran kartlarında ise fanın içinde biriken toz parçacıklarını temizliyor birde 5 derece felan fark ettiriyor(Fanlılar için).
Sakın oyun oynama fanı takmadan ekran kartının Chipsetini falan yakarsın sonra elinden kayıp gider ekran kartı.

Son düzenleme:
Kardeşim geç fark ediyorum ama kusuruma bakma dediğin ekran kartında fan yok :D.
Termal macun işleri ile hiç uğraşmadan ucuzundan bir fan al tak Kasaya.
Power ile de bağla mis gibi otursun bak bir daha ısınma sorunu olmaz.
Eski ekran kartlarında fan olmayabiliyor.
Estağfurullah hocam kusura bakmalık bir durum yok. Kasada fan takılı ama ekran kartına uzak kalıyor. Üstüne montajlarsam kasanın daha mı düşer sıcaklık yoksa altına mı ?

Kasanın içi böyle. 1 ay'a kadar zalman z3 plus'a geçmeyi düşünüyorum. Kasamın hava akışı iyi değil ama boşta 80 derecede çok değilmi sizce ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı